2777
2789
عنوان

تقصیر کدوممونه من یا شوهرم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 20 پست

عزیزم این حرف خیلی بده و باعث میشه بچه ات خونه رو دوست نداشته باشه و ازش فراری باشه راستش حق با همسرتون هست اما سعی کنید هم سو باشید یعنی حتی اگر اشتباه کردید پشت هم رو جلوی بچه حتی با وجود هم نظر نبودن داشته باشید و در خلوت درباره مخالفت و هم نظر نبودنتون بحث کنید 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم این حرف خیلی بده و باعث میشه بچه ات خونه رو دوست نداشته باشه و ازش فراری باشه راستش حق با همسر ...

هزار بار بهش گفتم میگه حق با توعه درسته 

ولی خیلی سر بچه حساسه

حتی وقتی صدای گریه بچه همسایه میشنوه عین دیوونه ها میشه همش میگه برو ببین مامانش کجاس😑

هزار بار بهش گفتم میگه حق با توعه درسته ولی خیلی سر بچه حساسهحتی وقتی صدای گریه بچه همسایه میشنوه عی ...

این خوبه که همسرت نسبت به بچه حساس هست و معلومه براش مهمه  سعی کن بچه رو مستقل تر کنی راستش دختر خودمم با اینکه ۱۰ سالشه خیلی غرغرو هست البته از نوزادی همینه 😃ولی قلقش دستمه و سعی می کنم کنترل و مدیریت کنم احتمالا بارداری باعث شده شما هم خسته تر باشید هم حساس تر 

چرا میشه بگی

چون آدم حساسی هستی عزیزم یارو شوهرش خیانت کاره دزده معتاده بد دهنه فوش میده کتک میزنه بعد تو واسه این مسائل کوچولو الکی دل مشغولی برای خودت و اون طفل تو شکمت درس میکنی؟؟

مرگ، مادر مهربانی است که بچه ی خود را پس از یک روز طوفانی در آغوش کشیده، نوازش میکند و می خواباند⁷.✨️