2777
2789
عنوان

بچها پوستم افتضاح شدهعع چیکار کنمم

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 30 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یاخدا عزیزم این پوستو ناااازک و ضعیف میکنه

من پوستم خیلی حساس و نازکه خودش 

ولی از وقتی یه همچین روتینی دارم هم جوشام کمتر شده هم پوستم مقاوم تر و سفت تر شده

گاه زخمی که به پا داشته ام زیر و بم های زمین را به من آموخته است…

من تعریف ترمیم کننده ی  لاروش پوزای رو زیاد شنیدم البته باید مواظب باشی اصلش گیرت بیاد چون فیکشو بخری بدرد نمیخوره 

یه خورده هم گرونه

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
من پوستم خیلی حساس و نازکه خودش ولی از وقتی یه همچین روتینی دارم هم جوشام کمتر شده هم پوستم مقاوم تر ...

واقعا؟

عجیبه

البته هر روتینی ممکنه به پوست یه نفر بسازه یه نفر نه

احسنت
اول بخور و پاکسازی کن بعد ماسکهای خونگی بزنابرسان و دور جشم و ضدافتابم بزنشیرینی جات کم کنمیوه و سبز ...

وای شیرینی رو زیاد کردم این مدت البته چند مدتی ک رژیم فس فود و شیرینیجات بودمم وضع موستم بهتر از اینن نبوود🥲💔😭

اسی اینم بگم تغذیه خیلییی مهم تره تا روتینمن خودم وقتی رعایت میکنم تاثیرشو به وضوح میبینمقند و چربی ...

من فقط شیرینی میخورم وگرنه فست فودم نه یا خییلیییی کم فکنم بخاطر هورمونامم باشه چون بیشتر رو چونه مه🤕🥺💔

من ی مدت اینکارا رو کردم عالی بود 

اول اینکه خوردن آب زیاد 

بعد خیار رو با ژل الورا بریز میکسر و خوب له کن بزارید تو قالب یخ و تو فریزر 

دانه به بجوشون و لعاب که داد صاف کنید بریزید  ظرف و بزارید یخچال 

روزی ی بار لعاب به رو بزنید و بعد ۲۰ دقیقه بشورید و خشک کنید و ی قالب از یخ های خیار و الورا رو بزنید به پوست بعد ۲۰ دقیقه بشورید و اگر پوست خشک دارید مرطوب کننده بزنید