2777
2789
عنوان

مادرشوهرم گفت مامانت بهت یاد نداده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1175 بازدید | 62 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهرت نیست خونه ی مادرشوهرت چیکار میکنی🫤 ضمنا کاملا بهت بی احترامی کرده دیگه

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
God protect us from anything that wasn't sent by you🙏🌸

اگه من بودم میگفتم مامان تو بهت یاد نداده ادما نباید همدیگه رو نیش بزنن افعی ؟ 

مگه هیئت دولت از سفر استانی برگشته بری استقبال اخه 😑

پروفایلم یکم پیرزنیه ولی خودم یه دختر دانشجوی زمستونی ام 🛼🍪❄️☃️کاربری اولم سال ۹۸ به خاطر دفاع از واکسن ترکید :))🦦

بنظرم دقیقا خیلی از ماها باید همسرداری و بچه داری رو یاد میگرفتیم،،،، به جای درس بی خود تو مدرسه! 

مادر شوهر هم واقعا کار خوبی نشونت داده 

حالا به شوخی چیزی گفته!! 

دقیقا باید مادرهامون بهمون همسرداری یاد میدادن 

خداوکیلی من بودم میرفتم 

یه بار خونه مادر شوهرم بودیم همسرم رفته بود پیش دوستش تا دیر وقت با مادر شوهرم منتظرش بودم هرچی هم میگفتن برو بخواب میگفتم نه منتظرم بیادش 

مادرشوهرمم همیشه میگ من خیالم از زندگی شما راحته 😍

عزیزم ۸سال ازدواج کردم مادرهمسرم یه سوالایی میپرسه اگه اینجا بگم همه میگن واااای چرا گفت و...

ولی همیشه میخندم رد میشم البته شهردور خیلی کم میبینمش ولی دشمن آدم که نیستن فک کن مامان خودت حالا یه چیزی گفته بگذر ازاینجور حرفا رد شو 

وگرنه خودت بیشتر اذیت میشی

حالا مثلا یه کیف رو نمیتونه حمل کنه شما باید هلک و هلک ۲ شب بری جلوی اقا کوله پشتی مهدکودکش رو بگیری که چی

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°

بگو یه استان دیگه کیفشو اورده خستش نبوده این پنج قدم خستشه

👍👍👍

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°