2777
2789
عنوان

خانوما مستقلی خوبه یا پول شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 44 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین واقعیتش اگه شوهر اهل زندگی باشه ذوق خرج کردن و اهمیت دادن داشته باشه آینده نگر باشه پول هم داشته باشه  پول شوهر بهتره ، زندگی گرمتره به شرط قدردانی و زبون بازی زن خونه ، و اون اقتدار و تامین کنندگی مرد هم ارضا میشه و حس ابهت و حمایت میگیره .. حالا در کنارش زن هم یه سرمایه گذاری هایی بکنه

در غیر این صورت داشتن درامد برای زن خیلی خوبه حداقل خیالش از خودش و پیشامدها راحته

ولی در کل حس تامین کنندگی رو از مرد نباید گرفت چه با منم منم چه با به رخ کشیدن و من بهت احتیاج ندارم ، چه با خساست تو شراکت مالی

مستقل بودم خونه جدا داشتم و مث سگ کار میکردم خوبیش این بود محدوده تفریحاتم بیشتر بود و محدودیت نداشتم هرچی میخواستم میپوشیدم تولد دوستم میرفتم.ولی یه قرون دو زار حقوق هم بود.

الان متاهلم هیچ پولی ندارم صفر تا صد نیازمو فقط یه زنگ میزنم میخره میاره حتی ازش پول نمیگیرم.رفاه دارم ولی ازادی دوران استقلال و بی اقا بالا سر بودن تمام شد😄حالا من بعنوان کسی ک حفتشو تجربه کرده تعریف کردم

میمونی مااااات😵‍💫...یه اعتماد همه چیتو میگاااد...
مستقل بودن عزیزم شما ترجیح میدید برای پول گرفتن منت کشی کنین از کسی یا خودتون به صلاح خودتون هرچی می ...

چرا فکر میکنید پول گرفتن ازهمسر منت کشیه؟!!

درک نمیکنم

میخوای مثل ما باشی؟!موفق باشی😉😄