2777
2789
عنوان

حس ششمی ام بیاید

82 بازدید | 25 پست

خیلی از کلمه ی حس ششمی ک خوشم نمیاد ولی خیلی وقتا حس کردم فلان اتقاق میفته درست بوده . حالا دلتون خواست بگید تا جواب بدم. ولی بازم میگم خیلی جدی نگیرید این چیزارو

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شرابط خواستگارت چیه؟ و اینکه چه موانعی هست که فک میکنی مانع ازدواجتونه؟

وااای من اصلا اینو نمیخوام 

مامانم اینا زور کردن این خوبه شوهر کن ما از دستت راحت شیم 😒😂؛ میگن شغل و خونه داره 😒😐

من میخوام با یکی با شرایطی که خودم تعیین میکنم ازدواج کنم این اصلا تایپ منم نیست؛ نه ظاهری نه شخصیتی...

میشه برام دعا کنی که رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

وااای من اصلا اینو نمیخوام مامانم اینا زور کردن این خوبه شوهر کن ما از دستت راحت شیم 😒😂؛ میگن شغل ...

وآیینی اصلا ازدواج نکن . به حذف هیچکس هم گوش نده تا وقتی که با کسی آشنا شی که از تظر خودت باهاش خوشبخت شی. پول خیلی مهمه ولی به تنهایی خوشبختی نمیاره

اولی خیر دومی خیر سومی با مرور زمان بهتر میشه ولی گاها میاد سراغت

باشه عزیزم 

ولی حدست درست نبود چون دانشگاهم دارم رشته پزشکی می خونم 

تا چند سال دیگه هم احتمالا میرم استرالیا

مشکل معدمم خوب شده عزیزم 😅😄

عزیزم ماه تولدم؟سجاد بهم برمیگرده؟اگه اره چه موقع؟الان حس سجاد نسبت بهم چیه؟تهش بهم میرسیم؟

فک کنم مردادی یا شهریور ولی بیشتر به شهریور میخوری. نظر من اینه که اون پسر برا ازدواج خیلی مصمم نیست و وقتی یکی رو ازدواج باهات شک داره خودت باید بزاریش کنار

وآیینی اصلا ازدواج نکن . به حذف هیچکس هم گوش نده تا وقتی که با کسی آشنا شی که از تظر خودت باهاش خوشب ...

نه بابا من کلی با اینا دعوا کردم ...

پسره به درد من نمیخوره نه چهره و استایلش نه شغلش هیچی اش به دلم نمیشینه (البته آدم حسابیه ولی من حال نمیکنم)

فاصله سنی مون هم زیاده ... حدود ۹_۱۰ سال 😐

مامانم میگه از این پسرای ۲۵ ساله شوهر درنمیاد اینا لاشی آن 😂😂

آخرشم من کار خودمو میکنم برام مهم نیستن😂😂

میشه برام دعا کنی که رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷