2777
2789
عنوان

من تلاشم این بود که عاشق ها بهم برسند اما زمانی که

| مشاهده متن کامل بحث + 138 بازدید | 31 پست
عزیزم اطلاعات من توی امضام و توی سایت سازمان هست اما فعلا عضویتم تموم شده و باید تمدید کنم

شما روانشناسی نه بهم رساننده عشاق ، یا طبق قضاوت خودت چرت و پرت تحویل بدی .طبق گفته خودت

🤍بنگر و بشنو ، بگذر و بِه شو .. 🕊                               
ب نظر شما مردی ک یهو نزدیک عروسی همه چیو بهم بزنه و بگه میخام فکر کنم راجب مشکلات ک ببینم میشه زندگی ...

نمیشه برای هرکسی نظر قطعی داد 

چون شرایط هرکسی فرق داره 

اما برای این مورد بیشتر شبیه بلاتکلیف ها هست اما خب بلاتکلیفی هرکسی هم دلیل خودش رو داره 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیشه برای هرکسی نظر قطعی داد چون شرایط هرکسی فرق داره اما برای این مورد بیشتر شبیه بلاتکلیف ها هست ...

الان بعد 1 ماه اومده میگ فرصت بدیم بهم دیگ ب نظرتون چکار کنم! 😔دلم چرکه دیگ 

کاربری دست 2 نفره لطفا قضاوت نکنید ❤️متعهد و متاهل شده ب دو چشم و یک قلب پاک. لطفا برای خوشبختی در کنار همسرم دعا کنید ❤️‍🔥

شما روانشناسی نه بهم رساننده عشاق ، یا طبق قضاوت خودت چرت و پرت تحویل بدی .طبق گفته خودت

من گفتم همیشه چرت و پرت تحویل بدم؟ 

همیشه تو جمله هام بود؟ 

الان بعد 1 ماه اومده میگ فرصت بدیم بهم دیگ ب نظرتون چکار کنم! 😔دلم چرکه دیگ

به نظر من بر اساس روش حل مساله برید و سود و زیان برید جلو

وقتی مجبوری از بد و بدتر یکی رو انتخاب کنی خودت چیکار می کنی؟ فقط اتنخابت هم از بد و بدتر یکی از این ...

حتماً که بد ولی شما می‌تونستید هر مرحله بهش راهکارهای 

خوبی بدید که طرف به خودش بیاد نه بقول خودتون چرت و پرت 

ما از درد اعتیاد سنگین تر که نداریم هزاران نفر با آموزش صحیح با حتی  یک تلنگر کوچک برمیگردند به زندگی 

دل کندن از دلبستگی که راحت تر هست چون جسم درگیر نیست خوراک روح هم صحبت های آرام بخش دهنده هست 

امید و امنیت 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د

بعد عزیزم یک روانشناس نباید دلش بخواد، تاوان کار خوب نصیبش بشه؟ به نظر شما روانشناس انسان نیست و دل نداره؟ 

یکبارم نباید انجام بدید .روح و روان ه مردمه مثلا

گاهی اوقات اگر تو بد و بدتر گیر کنی ، اگر بده رو انتخاب نکنی، بدتره پیش میاد 

حتماً که بد ولی شما می‌تونستید هر مرحله بهش راهکارهای خوبی بدید که طرف به خودش بیاد نه بقول خودتون چ ...

راه حل های شما هم عالی بود 

اما شما تا حالا شما با یک عاشق شدیدا چشم و گوش بسته مواجه شدید؟ و فقط فقط هدفش رسیدن به اون عشق باشه 

دقیقا ♥️

امیدوارم بتونی پرقدرت ادامه بدی و حداقل ذره ای هم که شده مردم رو از جهل نجات بدی  توی این کشور ما بجز همدیگه کسیو نداریم وچقدر خوبه که بعضی وقتا ادمایی مثل شما باشن که شخصیت مردمو بهشون بفهمونن و باهاشون همدردی کنن روانشناسی حرفه سختیه و من با تموم وجودم برای شما ارزوی موفقیت میکنم  

روانشناس بودن خیلی سخته

دقیقا، بعد یک عده از دور فقط نشستند و نظر ميدند، فکر می کنند به همین آسونی هاست 

امیدوارم بتونی پرقدرت ادامه بدی و حداقل ذره ای هم که شده مردم رو از جهل نجات بدی توی این کشور ما بج ...

قربان شما 

نظر لطف شماست 💖🌹

الهی آمین 

و سپاس از همدلی تون بزرگوار... 

عزیز روان شناسین ؟میشه به من در خصوصی کمک کنین

در خدمتم 🌹

فقط فعلا عضویتم تموم شده 

موردی نیست؟