2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تورو خدا هر کی دعاش میگیره واسه مادرم و ما سه تا دعا کنه بریم پیشش شمام مادرید تحمل دوری بچتون دارید ...

از ته قلبم دعا میکنم ب زودی زودی برید پیش مادرتون.الهی آرامش بیاد تو زندگیتون.ان شاالله هم شما هم ی ازدواج فوق العاده عالی کنی و جیران این روزهای سختت بشه🙏❤️😘😘😘

دل که رنجد زکسی خرسند کردن مشکل است💔شیشه ی بشکسته را پیوند کردن مشکل است💔کوه را با آن بزرگی می توان هموار کرد💔حرف ناهموار را هموار کردن مشکل است💔
از ته قلبم دعا میکنم ب زودی زودی برید پیش مادرتون.الهی آرامش بیاد تو زندگیتون.ان شاالله هم شما هم ی ...

قربونت برم همچین توام عاقبت به خیر شی گلم

😶عججججب🤑

وا چه پدر بدی داری خدا ازش نگذره،  با این بد ذات چطور می خواهید زندگی کنید بنده خدا مامانت چی کشیده ولش کنید برید پیش مادرتون  شده برید جایی سرایدرار بشید ،بهتره تا زیر رست این پلید باشید حتما برید پیش مادرتون خودتون بزرگ هستید می تونید کار پیدا کنید کاش فامیل ازتون حمایت می کردن مادر بزرگ ندارید برید پیشش زندگی کنید 

زن عموت جا بد ذات و کثیفه به جای اینکه بیاد بابات رو نصیحت کنه گوه خوری می کنه این بابات کسی رو ندار ...

نه  تازه بهش میگن زنت بکش زن بگیر

😶عججججب🤑

وا چه پدر بدی داری خدا ازش نگذره، با این بد ذات چطور می خواهید زندگی کنید بنده خدا مامانت چی کشیده ...

ن بخدا  هیچکی حامی مون نبود وگرنه الان این حال روزمون نبود یکی  ی بار غذا درست نکرد بیاره 

😶عججججب🤑

ن بخدا هیچکی حامی مون نبود وگرنه الان این حال روزمون نبود یکی ی بار غذا درست نکرد بیاره

چی بگم ،خدا کمکتون کنه ما یکی تو فامیل شوهرش مرد ۲۵ سال پیش فامیل ساپورتش کردن خونه براشون خریدن ، خرجشون رو دادن ،جهیزیه خریدن ۲۴ ساله همه خرجشون با فامیله هیچ غمی ندارن , عجیبه چه فامیل بیخوری دارید ،ولی خودتون تلاش کنید برید با مادرتون اول جایی رو پیدا کنید برای زندگی ،بابت خرجم هم خودتون هم مادرتون می تونید برید سرکار بهتر از اینه بشی کلفت بابای بی غییرتت فحش هم بشنوی 

چی بگم ،خدا کمکتون کنه ما یکی تو فامیل شوهرش مرد ۲۵ سال پیش فامیل ساپورتش کردن خونه براشون خریدن ، خ ...

میدونم عزیزم قصدمون هم همینه اگر خدا بخواد فقط هفت ماه گذشته دیگه دارم به جنون میرسم از دستش

😶عججججب🤑