2777
2789
عنوان

قبول دارید قلیون کشیدن برای زن خیلی خز شده

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 33 پست

هیچ وقت نکشیدم و علاقه ندارم به نظرم دود از دهن زن بیاد بیرون و یه دسته قلیون دستش باشه مخصوصا تو جمع خیلی خزه 

بروهئ لٛرستان چشم و چراغ ایران🦋 اصالت مارا موزه ها فریاد می‌زند کوروش کبیر لُر بختیاری🤌

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بپرس عزیز

عزیزم شما دانشگاه دولتی هستین ؟ رشته ادبیات ؟       من امسال خیلی نگرانم و تصمیم گرفتم هر رشته ای قبول شدم برم   دانشگاه دولتی چقد هزینه متوسط میخواد در سال و در ماه اگ ادم بخواد کم خرج باشه دوران دانشجویی ؟

خدایا خودمو به تو سپردم.

سبک زندگی درست و سالم همیشه جای تحسین داره.

اما خب بعضی افراد آگاهانه دوست دارن ب خودشون آسیب بزنن و مختارن هر جور دوست دارن زندگی کنن

من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که بهترین نیستی و تشویقت هم نمی‌کنم که بهترین باشی‌.بی‌نظیرها از دور بی‌نظیرند و بهترین‌ها از دور بهترین‌...از نزدیک، همه چیز ایراد دارد. هیچ چیز بدون نقص نیست، فریب عکس‌های بی‌نقص آپلود شده در شبکه‌های اجتماعی را نخور، هیچ‌کس زندگی‌اش آنقدر که وانمود می‌کند خوب نیست، این‌روزها زندگی‌ها و روابط آدم‌ها، همه‌اش جلوه‌های ویژه است،هیچ چیز بی‌نقص نیست.اشکالی ندارد که گاهی ژولیده و به‌هم ریخته‌باشی، که بعضی روزها بی‌هدف روی تختت دراز بکشی و به ترک‌های سقف اتاقت خیره شوی، یا لم بدهی مقابل تلویزیون و شبیه به آدم‌های بی‌خبر از دنیا، فیلم ببینی و تخمه بشکنی و عین خیالت هم نباشد که فلان رای‌گیری به نفع چه کسی تمام شد و دنبال سفیر صلح و نجات دهنده نباشی. اشکالی ندارد که گاهی بی‌حوصله باشی، ورزش نکنی، کتاب نخوانی، قدم نزنی و ناامید باشی، اشکالی ندارد که گاهی هم حالت بد باشد.خلاصه که من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که همه چیز زندگی‌ات عالی نباشد، در این آشفته بازار دنیا، توقع عالی بودن، کمی زیاده‌خواهی‌ست شاید.همین که هنوز هم بلدی واقعیت‌ها را بپذیری و بازهم برای خودت دلخوشی‌های ساده بسازی و زندگی کنی، قدرت و جسارت بی‌نظیری به خرج داده‌ای...❤️🍬✨

عزیزم شما دانشگاه دولتی هستین ؟ رشته ادبیات ؟ من امسال خیلی نگرانم و تصمیم گرفتم هر رشته ای قب ...

عزیزم من امضام جعلیه 😂💔واسه رد گم کنی اونجور نوشتم 

آرمی بی تی اس .دانشجو ادبیات

مگ قلیون مد بوده ک الان خز بشع😂گاهی حرفا خنده داری میزنین ت نی نی سایت

بضیا تفریحی بضی ها هم از رو عادت میکشن 

الان سیگاری زیاد شدع 

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
مگ قلیون مد بوده ک الان خز بشع😂گاهی حرفا خنده داری میزنین ت نی نی سایتبضیا تفریحی بضی ها هم از رو ع ...

ار باور کن ی مدت اطرافیان هیییی میکشیدن هییی میکشیدن 

الان لب نمیزنن اینستا هم قبلنا پر بود الان نیس

ار باور کن ی مدت اطرافیان هیییی میکشیدن هییی میکشیدن الان لب نمیزنن اینستا هم قبلنا پر بود الان نیس

ن والا ما ن اهل فضا مجازی مث اینستاییم ن چیزی دورمم هم میکشن هم ن بستگی ب خودشون دارع دورهمی بگن بخندن بکشن ولی ب مدو خزو فلان ربط ندارع

از قدیم بوده و هس من خودم نمتونم مثلا علاقه ای هم ندارم

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
کسی که قلیونیه مثل سیگاریا یه عادته براش نه نمایش آخه اینطور چیزا چیزی برای نمایش نداره که بخواد خ ...

بنظرم 50 درصدش نمایشه 

ن لذت داره ن فایده