2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من اصلا محل ندادم بخش تو کافه بودیم ولی یکی از پسرا بهش گفت حرف دهنت بفهم روم کراشه فکر کنم. من به ز ...

😂😂😂

خداااایا 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

دنیاتون قشنگِ😀

همسن تو بودم فک میکردم‌ مجری تلوزیون هم داره به من نگاه میکنه🤣😂

اون وقت شماها 🤦🏼‍♀️

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

خیلی ببخشید با عرض پوزش من بودم میگفتم قیافه تو هم شبیه آب عموته

🤣🤣🤣🤦🏼‍♀️

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

پوست سفید؟ چشم رنگی؟ این طرز صحبت درستی نیست عزیزم یه جوری گفتی انگار اینا معیار زیبایی زیبایی معیار ...

اره خیلی ها هستن که چشم رنگی و بورن ولی قیافه ندارن و یا در عوض مو مشکی هایی که چشم های تیره دارند و خوشگل تر هستن 

نمیدونم از کی تو دنیا اینا شده جز ملاک زیبایی 

موی بلوند و اندام ساعت شنی و چشم رنگی 😐😂کاش جای این چیزا اخلاق و معرفت و زیبایی درون مد می کردند که خیلی ها از داشتنش محروم هستند 

در جهانی که مهربانی و خوش قلبی ادم ها را به نشانه ی ابله بودن و سادگی او می گذراند نمی‌شود همچنان انتظار خوب بودن را داشت. 

کآر صنعت غرب همینه از بس تو کارتون ها نشون دادن

اره چه سودی براشون داره به نظرت ؟ 

در جهانی که مهربانی و خوش قلبی ادم ها را به نشانه ی ابله بودن و سادگی او می گذراند نمی‌شود همچنان انتظار خوب بودن را داشت.