2777
2789
عنوان

خانمای خوش زبون بیایین☺️☺️☺️

| مشاهده متن کامل بحث + 85 بازدید | 24 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب اگه این حرفا رو بهش زدی ته کشیدن حرفاتون

برین مرحله بعدی دیگه تو فاز حرفای خصوصی تر

ای خدا دلم یجوری شد گفتم کاش همه به عشقاشون برسن این مرحله رو تجربه کنن

تو رو خدا برا تاپیک لباسشویی گزارش بزنین براتون ایت الکرسی میخونم به نیت حاجت لایک کنین بدونمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/10556955/%DA%A9%DB%8C%D8%A7-%D9%84%D8%A8%D8%A7%D8%B3%D8%B4%D9%88%DB%8C%DB%8C-%D8%A8%D8%B3%D8%AA-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%86

چقد کار دنیا برعکسهمن عاشق اینم حرف بزنم با شوهرم گوشی رو زود قطع میکنه دارم‌حرف میزنم پا میشه میره ...

هرروز یه بار میبینمش شبا هم چت میکنیم روزی دوبار زنگ میزنه

میمونم چی بگم

آخه خبر خاصی نیست که بهش بگم

بگم بخورمت منحرف میشه😂😂😂

بشه مگه غریبه ست

ببین الان دستتم بهش بخوری دلت یجوری میشه غش میکنی از عشق

در حالی که بعد عروسی که چندسالم ازش بگذره دیگه هیچ وقت اون حس بوسه دزدکی یا چت عشقولانه یا هر حرفی تو ای مایه ها رو نداره

قدر که نمیدونی

تو رو خدا برا تاپیک لباسشویی گزارش بزنین براتون ایت الکرسی میخونم به نیت حاجت لایک کنین بدونمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/10556955/%DA%A9%DB%8C%D8%A7-%D9%84%D8%A8%D8%A7%D8%B3%D8%B4%D9%88%DB%8C%DB%8C-%D8%A8%D8%B3%D8%AA-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%86

خب اگه این حرفا رو بهش زدی ته کشیدن حرفاتونبرین مرحله بعدی دیگه تو فاز حرفای خصوصی ترای خدا دلم یجور ...

اون که پرروعه حرفای خصوصی میگه منم تو چت میگم ها ولی اینطوری نمیتونم بگم

خب ببین باید سعی کنی یه بحثو باز کنی وادامه بدی حالا یا اتفاقای روزمره یا مسایلی راجب گذشته اصن حتی کودکی خودت اینجوری هم حرف کم نمیاد و هم طرفت کنجکاو میشه واسه ی همصحبتی باهات یا اینکه واسه ایندتون برنامه ریزی کنید

هرروز یه بار میبینمش شبا هم چت میکنیم روزی دوبار زنگ میزنهمیمونم چی بگمآخه خبر خاصی نیست که بهش بگم

کتاب بخون 

فیلم ببین راجع به اونا باهاش حرف بزن 

راجع به خاطرات خوبت بگو

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺