2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چند سال پیش مو مو شده بود جن ایران همه میترسیدن 

منم اومدم با خط ناشناسم پروف مو مو گذاشتم به دوستم پیام دادم گفتم اگه بلاکم کنی ادرستو دارم مشخصاتشو گفتم گفتم میام میبرمت ۲ روز با نقش مو مو با دوستم چت کردم تا مرز گریه کردن رفت  از بعدش واستون نگم بهتره وقتی فهمید منم نزدیک بود باهام کات کنه 🤣🤣🤣🤣

بروهئ لٛرستان چشم و چراغ ایران🦋 اصالت مارا موزه ها فریاد می‌زند کوروش کبیر لُر بختیاری🤌

گاها ک به کارم فکر میکنم خودم خجالت میکشم. اما خب میدونم چون کمبود توجه و محبت داشتم نا خودآگاه ادن زمان این کار رو کردم. برای همین تا حدی خودم رو هم قربانی میدونم🥲🥲 من یه دوستی داشتم کههه خیلی دوسش داشتم ولی این دوست من با یکی دیگه خیلی صمیمی بود و من کلا هیچوقت دوست خیلی نزدیکی نداشتم(البته بعد ها و تا الان دوستای زیادی پیدا کردم خداروشکر) خلاصه من یکاری کردم بین اون دوتا بهم بخوره و خودم دوست صمیمیش باشم واقعا الان ک فکرشو میکنم خیلی عذاب وجدان میگیرم چون دروغ گفتم

از نظر خودم به کسی بدی خاصی نکردم ، مگر در جواب بدی که بهم کرده 

اما چند نفر بهم گفتن با بی تفاوتی شدیدی که دارم به احساس و حالشون ضربه زدم و بد کردم 🤷‍♀️🤦‍♀️

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

چرا؟ یجور میگی انگار خودت هیچ کار بدی نکردی

من فرشته نیستم ولی سعی میکنم آدم خوبی باشم  چنتا تاپیک دیگ ام دیدم ک آدما چیزای میگفتن ک واقعا نفرت انگیز بود       خدافظ 

خدایا خودمو به تو سپردم.

منم آدم بی احساسی نیستم ولی در ظاهر خیلی بی احساس میزنم🫤

خب من واقعا احساس خاصی ندارم 🤷‍♀️

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

از پروفت هم پیداس😂

خدااااااا 😅

تا حالا به شباهتش به خودم دقت نکرده بودم 😅