بچه ها خیلی سخت بهم وقت دادن وگفتن شلوغن ساعت ۴ بیا رفتم مطب دیدم فقط من ام و منشیش دکتر ساعت ۵ اومد ایشون چشاش چپه یکی راست یکی چپ 🤣از همونجا فهمیدم قرینه نمیزنه ژل خلاصه رفتم تو اتاقش در حال لاسیدن با منشیش بود که دیدی فلانی دیروز میخواست پولشو پس بگیره چه پرو بود خلاصه صورت منو با چشای چپش نگاه کرد قرار بود لب بزنم گفت کل صورتتو آنزیم باید بزنی هزینش ۲۳ میلیون بعدش من برات تخ میزارم جای ژل چون با ژل مخالفم برام آنزیم زد دفعه بعد که رفتم یه جاهایی نرفته بود دوباره ۶ میلیون دادم دفعه بعد رفتم برام لب بزنه و گونه و چونه گفت تو باید شقیقه بزنی و خط خنده در صورتیکه من نیاز نداشتم گفت من سلیقم مهمه یهو گفتم دکتر من پول گونه و چانم و لبم چقد میشه گفت پکیجش با نخ ۸۰ میلیون من گفتم دکتر ژلای منو آنزیم زدی که ۸۰ میلیون پول نخ بگیری گفت آره بعد سروع کرد به داد و بی داد عین راننده کامیونا با اون چشای چپش قرمز شد و گفت برو از مطب من بیرون تا اومدم بیرون دیدم یکی با پلیس ۱۱۰ اومد که پولشو پس بگیره گفت ژلاش چینیه با نخاس صورتم نکروز داده و فیبروز بچه ها مطبش اگه برین کلا هیچ کس نمیاد حتی یه نفر گول تبلیغات بلاگرایی مثل کیمیا حسینی و اون دیوانه فوژان و نخورین که پولتونو این عوضی میخوره ایشالا جواب و کارما پس بده من حلال نمیکنم انقدرم لاته موقع اعتراض کردن که عمرن پول پس بده اینجا تجربمو گفتم بزارم براتون الان تاریخ ۱۹ دی ۱۴۰۳