2777
2789
عنوان

دستگاه جوراب بافی

| مشاهده متن کامل بحث + 102 بازدید | 22 پست
از آشناهامون تو این کارن دیدم ۳،۴ تا دارن

اگر راه داره بیشتر راهنماییم کنید 💚💚

آیا دستگاه ها زود خراب میشه؟ 

حدودا ماهی چقدر درآمد داره؟ 

در مجموع به درد نمیخوره یعنی؟ 

تو این مایه ها چه کار میشه کرد ؟

این دستگاه جوراب خانگی ها از اون جوراب ها نیستن معمولااکثرشون از این دستگاه های جوراب پشمی هست خرازی ...

ای وای مثل جوراب معمولی نیییست؟ یا خدا من فکر کردم مثل هموناس گفتم خب طرح های گوگولی میزنم که خوش فروش باشند 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگر راه داره بیشتر راهنماییم کنید 💚💚آیا دستگاه ها زود خراب میشه؟ حدودا ماهی چقدر درآمد داره؟ در مج ...

دستگاها فک کنم۱۰,۱۵ سال عمر دارن 

درامدش بستگی داره چقد کار کنید فک کنم حداقل ۱۰ تومن هر کدوم تو اینترنت سرچ کنید همین دستگاه جوراب باقی رو اطلاعاتشو میاره 

شما چقدر سرمایه اولیه دارین؟

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
ای وای مثل جوراب معمولی نیییست؟ یا خدا من فکر کردم مثل هموناس گفتم خب طرح های گوگولی میزنم که خوش فر ...

چرا بابا مث‌ جورابای معمولیه 

فک کنم منظورش این بود جوراب شیشه ای اینا نمیده اون یکی اسپرتا رو میده فقط 

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
ای وای مثل جوراب معمولی نیییست؟ یا خدا من فکر کردم مثل هموناس گفتم خب طرح های گوگولی میزنم که خوش فر ...

بعید میدونم

ما برای مرکز فرهنگی مون یه گروه آوردیم خودشون وارد کننده دستگاه از آلمان بودن دستگاه رو به خانم های سرپرست خانوار قسطی میفروختن و آموزش می دادن  بعد جوراب های پشمی رو ازشون مبخریدن یه چیزی مثل یه خرد کن دستی یه دستگاه استوانه ای که هی باید دسته اش رو میچرخوندی 

هیچ تنوعی در بافت و طرح هم نبود اتفاقا پشم گرون بود مشتری عادی اون جوراب ها رو نمیخرید اون مرکز جوراب ها رو در نمایشگاه های صنایع دستی میفروخت یا صادر می کرد با دردرسر

به امید خدا در قدس سلفی خواهیم گرفت

دستگاها فک کنم۱۰,۱۵ سال عمر دارن درامدش بستگی داره چقد کار کنید فک کنم حداقل ۱۰ تومن هر کدوم تو اینت ...

من میتونم تا ٨٠٠ میلیون پول جور کنم 

ماشین مو میفر‌‌وشم یه شغل بزنم 

اما نمیدونم چه کاری شروع کنم چه کاری خوبه؟؟

دوستام میگفتن جوراب بافی خوبه 

ولی خب اول فکرم پیش کارهای کم سرمایه ست که بعدا اگه نگرفت غصه نخورم اما بالاخره باید صد مو بذارم نمیدونم چه کنم 

من میتونم تا ٨٠٠ میلیون پول جور کنم ماشین مو میفر‌‌وشم یه شغل بزنم اما نمیدونم چه کاری شروع کنم چه ک ...

با ۸۰۰ تومن دوتا دستگاه و دستگاه های جانبی کنارش مث چرخ خیاطی و دستگاه اتو و یه ون تا چیز دیگه هم لازم داره میتونید بخرید، خب اگه واقعا اهل کار کردن باشید به نظر من میتونید موفق بشید فامیل ما که خیلی پیشرفت کرد از وقتی ۴ ساله این کارو می‌کنه دیگه ولی اگه از ریسکش میترسید من دیدم نوشتید زبان تدریس میکنید چرا واسه خودتون آموزشگاه نمیزنید؟ دختر خاله من موسسه زبان زده دو سه ساله البته ملک از خودش نیس اجاره میده و خب اونجا رو مدیریت میکنه فک کنم سرمایه زیادی نمیخواد این کارم میتونید کنید