2777
2789
عنوان

میخوام به چیز بگم از قضاوت حرفای شما میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 783 بازدید | 69 پست
بهونه بیاره خوب

عاشق پسراشه یکیشون یه سب شام نمیخوره انقدر میشینه گریه میکنه در اون حد

حالا بگه سند نبره؟ 

امکان نداره قبول کنه 

منم درکش نمیکنم

برای سلامتی مادربزرگم حمد بخونی خوشحال میشم🫀🙃
درامد من ماهانه ۸ تومن قسط و دارو و هوردو خوراک به سختی میرسه

درست میشه شنیدم دانشجو معلمی صبر کن درست میشه ببین داداش منم افسردگی دارع هرروز ب خودکشی فکر میکنه حالم بده کلا فکرم پیششه اگه اون طوریش بشه منم از زندگی محرومم  صبر کن قویی باش خودتو بکش بالا تدریس خصوصی کن کارای دیگه آبجیتو بردار فرار کنین میفهمم چقد زندگی برات سخته ولی میدونم درست میشه توام ی روز ی نفس راحت میکشی

💜💕تو نیمی از من نیستی تمام منی💕💜

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من یه دخترو میشناسم که باباش معتاد داغون بود، مادرش خودکشی کرد، برادرش افسردگی در حدی که دیوونه شد.. ...

منم راهنمایی دبیرستان تیزهوشانی بودم خیر ها حمایتم کردنرتبه کنکورم ۳۱۴ شد 

خانوادم فرستادنم فرهنگیان

الان مثل بدبختا ۸ تومن میگیرم 

به این فکر کردی مادربزرگ سرطانیت و خواهرت اگر بفهمن با این حالشون به چه روزی میوفتن

عزیزم من تاپیکاتو میخوندم

میدونم چقدر عذاب داری

میدونم چقدر سخته من درکت میکنم

خودم کشیدم، ولی در نهایت فهمیدم باید چیکار کنم

تو الان حالت بده، باید آروم بشی میشه ازت یه خواهشی بکنم،اونم اینکه آروم ده تا نفس عمیق بکشی، ذهنتو آروم کنی

ببین خداهم نمیخواد تو بمیری چون هنوز آسونی بعداز سختیو بهت نداده

میدونی منم مامانم خیلییی بدبخت بود

فقط فقط برام تعریف می‌کرد و از اون روزی که تعریف کرده کلی میگذره ولی من با یادآوریش الان بغضم گرفت

عمم خیلیی خدا میدونه چقدر عذاب کشید

میدونی تو الان داری میری دانشگاه کلی تلاش کردی اینهمه سال خوندی،حالا باید پیشرفت کنی 

به عنت اون بی‌شعورا چیکار کردن اونارو بسپر به خدا به زودی زود میبینی چیکارشون میکنه،با چشمای خودتم میبینی

ببین اینو کسی بهت میگه که خودش بدترین دردارو کشیده تو اینارو گفتی من یه لحظه بهت غبطه خوردم که چرا دردای من آنقدر فجیع بود

شرایطت سخته اما به این فک کردی که نسبت به اونا یه امتیاز خوب داری اونم سلامتیته که میخوای عین احمقا و آدمای ضعیف از خودت بگیری 

قوی باش و از این امتحان سربلند بیا بیرون 

که تو دقیقا وسط بزرگترین امتحان زندگیت واستادی 

بعد هر سختی آسونیه در امتداد سیاهی شب صبح سفید نشسته  

عزیزدلم

من از تاپیکات متوجه شدم خیلی ادم موفقی هستی🌱

خیلی قلبت پاکه...

دلت مهربونه...

حامی چند نفری...

میدونم سخته،خیلیم سخته،برای یه دختر واقعا طاقت فرستا هست...

فق یچیز میدونم،تویی که با شرایط سخت زندگیت،با نامردیه روزگار،تا الان کنار اومدیو تونستی موفق بشی و درآمد مستقل خودتو داشته باشی...بدون از خیلیا جلوتری...

این روزام میگذره...یروز (شاید 10سال دیگه،که مثل چشم به هم زدن میگذره)خاطرات امروزتو مرور میکنی و به قوی بودن و استقامت خودت افتخار میکنی،من مطمعنم اون روز به جایگاهی که حقته رسیدی...

بقول شایع:

خانومی کن و صبر کن بازم:)

(درسته شاید جایگاهی نباشم که نصحیت کنم کسی رو،ولی این حرفارو دلی زدم،امیدوارم به حال خوبت کمک کنه)

اگه بدونی چقدر سختههمینجوری قبول نمیکنن که باید کلی مدارک جا به جا کنی کلی کاغذ بازی

نه عضو بهزیستی هست 

پدر مادر هم که نداره قبولش میکنن