2777
2789
عنوان

یه دوستی دارم برا هیچیم ذوق نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 31 پست
خب یه اتفاق هایی باعث میشه طرف بی احساس بشه مثلا من الان ذوق زدن که هیچ سال تا سال به دوستام زنگ نمی ...

بعد اخه یه چیز منفی رو سریع میگه

مثلا ابروم پر باشه سریع میگ ابروهات مرتب نیستا پشت لبت تمیز نیستا

ولی وقتی هست هیچی نمیگه

میدونی منم دیگ ذوقم کور شدهدوساله واقعا عین خواهرمه ولی توجه نمیکنه ب چیزیمنم یکم سرد شدمشاید برا بق ...

ارع میدونم چی میگی من خودم دقیقا عین شمام هر دوستی هم داشتم بیشتر دشمنم بود تا دوست برای همین از ی وقتی به بعد تقریبا ی حدی تو رابطم‌با دوستام میزارم . 

شما از جمله مثبت نگاه کن مثلا من هروقت دوستام با ذوق  یچیزی به من میگفتند منم باهاشون ذوق میکردم اما اگه من با ذوق چیزی رو تعریف میکردم فقط ایراد میگرفتن .

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اهمیت نداره براش چی میخوری چی کار میکنی حتی سر سوزن ،فقط برای گذران وقت باهات دوسته

یه ماجرای خواستگارو براش داشتم تعریف میکردم بعد حرفم نصفه موند 

بعدش نگفت خب چی شد چیکار کردی

هییچی

بعد اخه یه چیز منفی رو سریع میگهمثلا ابروم پر باشه سریع میگ ابروهات مرتب نیستا پشت لبت تمیز نیستاولی ...

پس حسوده ...خواهرم این مدلیه... ولی من مثبت یا منفی هیچ واکنشی نشون نمیدم اصلا حوصله ندارم مگه اینکه خیلی اتفاق مهمی افتاده باشه تبریک میگم

ارع میدونم چی میگی من خودم دقیقا عین شمام هر دوستی هم داشتم بیشتر دشمنم بود تا دوست برای همین از ی و ...

مثلا ابروم پر باشه سریع میگه ابروهاتو درست نکردیا

ولی وقتی مرتبه میرم ارایشگاه هیچی نمیگه

الان دوساله اینجوری شده

حتی بقیه هم ازم تعریف میکنن حرفشونو تایید نمیکنه در حالیکه من میدونم اونم اون ویژگی ها رو دوس داره

پس حسوده ...خواهرم این مدلیه... ولی من مثبت یا منفی هیچ واکنشی نشون نمیدم اصلا حوصله ندارم مگه اینکه ...

منم حس میکنم یه ذره ب یسری ویژگی ها حسودی میکنه

واقعا دلم نمیخواست اینجوری فک کنم

چون اونم سرشار از ویژگی خوبه

دیگ نتیجه دیگ نمیتونم بگیرم

شاید ی چیزی باعث شد تغییر کنه منم یکی از دوستان یهویی تغییر کرد یا شاید من متوجه نبودم

اره شاید

بنظرتون باهاش صحبت کنم؟

دلم نمیخواد رابطمون رو ب سردی بره

شاید من فکری در موردش کنم که درست نباشه نمیخوام لینجوری باشه