2777
2789
عنوان

تاحالا شده بچه هاتون املا نمرشون کم بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 107 بازدید | 30 پست
برای اینکه دست یه مادر نفهم افتاده که فقط فکر عشق و حال خودشو کثافت کاریاشه،بچه طلاق بچشهیچی براش مه ...

ای خدا گناه داره من ی روز کم کار میکنم باهاش عذاب وجدان میگیرم

وزن اولیه ۶۵   وزن فعلی ۶۰.  وزن هدف ۵۸

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

درسای جدید مشکل داره خودم باهاش کار میکنم خیلی تند تند معلم درس میده

بزار از رو هم بخونه حافظه تصویریش هم عالی بشه 

نگران نباش یه جور یادمیگیرن که نترس

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
اره به خدا. مادرش فقط فکر کثافت کاریه.بچش چندساله دندوناش درد میکنه عین خیالش نیست. فقط به تیپ و لبا ...

اون دیگه مادر نیست الکی اسم مادر روشه 

برای اینکه دست یه مادر نفهم افتاده که فقط فکر عشق و حال خودشو کثافت کاریاشه،بچه طلاق بچشهیچی براش مه ...

طفلی چه ضربه ای خورده و کلی عقب افتاد عزیز دلم 😓😓

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
دقیقاحتی بچش درست حسابی هم حرف نمیزنه. از بچگی بهش گفتم ببر گفتار درمانی ورداشت تو حلق بچه فقط تخم ب ...

دلیل این همه بی توجهی رو نمی فهمم 

معلم یا کسی از مدرسه جوابی از مادرش نخواستن

دلیل این همه بی توجهی رو نمی فهمم معلم یا کسی از مدرسه جوابی از مادرش نخواستن

نه،هر سری میرفت توجیه میکرد بچم باهوشه فقط تنبله علاقه به درس نداره. الانم شنیدم پرونده بچشو گرفته دیگه مدرسه نزاشته فعلا

فکر کن تو بچگی با شربت دیفن هیدرامین میخوابوندش بچه 2 ساله رو تنها میزاشت خونه یه مسافت 2 ساعته رو ن ...

کاش خدا ب اینجور ادما بچه نده ،خدا شاهده من دلم نمیاد حتی یکساعت بذارم پیش باباشون اینقد حساسم 

نه،هر سری میرفت توجیه میکرد بچم باهوشه فقط تنبله علاقه به درس نداره. الانم شنیدم پرونده بچشو گرفته د ...

چه اینده ای از این بچه ک با این کار خراب شد حیف