2777
2789
عنوان

چقدر به امام زمان اعتقاد دارید🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 64 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بخدا خیلی باهاشون حرف میزنم میگم ینی من انقدر لیاقت ندارم یه بار بهم توجه کن حداقل بدونم میشنوی صدام ...

عزیزم یوقتایی ما خواسته داریم با صلاحمون نیست.ما اصرا  میکنیم.مسئله رو رها کن ی مدت بیخیال باش بسپار به خدا.بگو سپردم به خودت ببین چطوری حل میکنه شما مدام دست پا میزنی نمیسپاری به خودش 

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
عزیزم یوقتایی ما خواسته داریم با صلاحمون نیست.ما اصرا میکنیم.مسئله رو رها کن ی مدت بیخیال باش بسپار ...

ببخیال شم خدا هم بیخیالم میشه خیلی راحت...

مثل همین الان که به حال خودم گذاشته منو

خانوما باهم بحث نکنید با هم نجنگید ما همه هموطنیم کسایی که اعتقادی ندارن امیدوارم به باور قلب برسند.همه مون عاقبت به خیر بشیم.

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
بخدا خیلی باهاشون حرف میزنم میگم ینی من انقدر لیاقت ندارم یه بار بهم توجه کن حداقل بدونم میشنوی صدام ...

چند سال پیش من  خونه مادر شوهرم زندگی میکردم هر چی التماس میکردم از اون خونه همسرم قبول نمیکرد تو خیلی اذیت میشدم یه بار روز عاشورا چنان مادر شوهر و خواهر شوهرها و پدر شوهرم با من دعوا کردن انگار قوم یزید بودن من همینجوری اشک میریختم  یهو یادم اومد یکی گفته میتونی به تنگ اومدی برای امام زمان نامه بنویس بنداز تو اب روان  همنجوری با چشم گریون انگار برای یه دوست یا یه ناجی تعریف کنم نامه رو نوشتم انداختم توی اب روان به هفته نرسید از اون خونه رفتم به سال هم نرسید خونه خریدم

خانوما باهم بحث نکنید با هم نجنگید ما همه هموطنیم کسایی که اعتقادی ندارن امیدوارم به باور قلب برسند. ...

در حدیث اومده خدا به اندازه ای که شما قبولش داری باهات رفتار میکنه.قبول داری بسپار به خودش اگه نداری یا اعتقادت کم شده مسئله جداس

چند سال پیش من خونه مادر شوهرم زندگی میکردم هر چی التماس میکردم از اون خونه همسرم قبول نمیکرد تو خی ...

خداروشکر خیلی خوشحال شدم برات

لطفا با دل پاکت واسم خیلی خیلی دعا کن😭❤️

خداروشکر خیلی خوشحال شدم براتلطفا با دل پاکت واسم خیلی خیلی دعا کن😭❤️

ممنونم اتفاقا یه مشکل دیگه ای هم تازگی داشتم روزی ۳ تا قل هوالله برای مادر امام زمان میخوندم ۳ تا هم برای مادر حضرت عباس ازشون میخواستم مشکلمو حل کن به شکل ناباورانه ای درست شد .شما هم اگر ان شالله به صلاحت هست به زودی حاجت روا بشی