2777
2789

شوهرم خیلی حساسه سرهمه چی فقط اونایی درکم میکنن ک شوهراشون اینجوره 

شیر اب مال دسشوییمون از این دوتاییا بود دایره ای ها ک برای اب گرم و اب سرد هست یکیش ک مال اب سرد بود شل بود میکشیدی درمیومد خواستم ابو بازکنم ول شد رفت افتاد داخل کانال دسشویی چیکارکنم یعنی کانال یا چاه میگیره؟؟؟؟

اینم بگم که یه سری از همون کانال موش گنده و چاقی اومده بود حالا بنظرتون چاه میگیره😔😔؟؟؟

زِندِگی هیچ وَقت آسون تَر نِمیشِه ، تُو قَوی تَر شُو...🙃💎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه فکر نکنم. نگران نباش. برای توالت لوله 110 به کار میبرن که جزو لوله های بزرگ برا همین به این آسونی ...

واقعا😍🥺خداخیرت بدع

خیلییی ببخشیدا گوه به اون بزرگی از لوله میره حالا یه باز کن بمونه بیخیال بابا بگیره هم بگو گرفته دیگه من چیکار کنم قرار نیس که دربیارین این ببینه با چی گرفته هلش میدن میره تو چاه

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گویند که عشاق جهان عقل ندارند          یعنی تو خری من به مراتب ز تو خرتر

خیلییی ببخشیدا گوه به اون بزرگی از لوله میره حالا یه باز کن بمونه بیخیال بابا بگیره هم بگو گرفته دیگ ...

اخه این اهنی بود🥺بخدا از صبح انقد استرس گرفتم ک

حالا پرسید گفت چرا اب باز کن نیست چی چده میخوایی چی بگی

رفتم خریدم یدونه وصل کردم من فقط خدا خدا میکنم چون اونم اهنی بود نگیره چاهو

ولی در کل زندگی انقدر از این اتفاقات داره که باید حساسیت شو کم کنه ،بالخره مپش میاد چرا باید بترسی، اصلا نهایت مجبور بشین اونجا رو بکنین لوله کش بیارین مثلا چه اتفاقی مگه قراره بیفته 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
رفتم خریدم یدونه وصل کردم من فقط خدا خدا میکنم چون اونم اهنی بود نگیره چاهو

اینکارت به نظرم بدتره ،رک و راست میگفتی افتاده ،پنهان نمیکردی 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت