2777
2789
عنوان

این اسپری‌های بوی بچه چقدر داستان ساز شدن شما موافقید یا مخالف

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 43 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به نظرم این طرز فکر درست نیست هرکس بوی بچه داره پدوفیلیه، من خودم عاشق بچه هام یعنی نوزاد میبینم دوست دارم بغلش کنم بوش کنم این یک چیز عادیه بوی آرامش میدن بچه ها صرفا این نیست بگی هرکی بوی بچه دوست داره 100 درصد پدوفیلیه 

در مورد اسپری به نظرم هم خوبه هم بد 

بد از این جهت که توقع مردا رو میبره بالا و ممکنه رو اعتماد به نفس زنا تاثیر بزاره که اگه فرض مثال ناحیه ی خصوصی من بوی خوبی نمیده من چه نقص بزرگی دارم 

خوب هم بخاطر اینکه میشه بهش مثل عطر نگاه کرد بوی طبیعی بدن هم خوبه ولی عطر بهترش میکنه و ممکنم هست تاثیر مثبت رو اعتماد به نفس آدما بزاره 

من نظرمو گفتم لطفا اگه طرز فکرتون متفاوته ریپ نزنید تا بحثی پیش نیاد، هرکس نظر خودشو میگه دیگه 

وقتی ب مناطق خصوصی زده بشه پدوفیلی مطرح میشهو واقعا حال بهم زنه

درسته ولی نمیشه گف قطعا پدوفیله شاید ازین بو لذت میبره چون بوی خوبیه،من خودم دوست دارم کسیم بغل منم بوی بچه بده واقعا ربطی نداره 

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
درسته ولی نمیشه گف قطعا پدوفیله شاید ازین بو لذت میبره چون بوی خوبیه،من خودم دوست دارم کسیم بغل منم ...

نظرتون محترم

ولی بنظر من چیز نامناسبیه

اینکه بدنش بوی بچه بده ی چیزه اینکه به طور ویژه ب ناحیه خصوصیش همچین عطری بزنه...

https://harfeto.timefriend.net/16597293448151
درسته ولی نمیشه گف قطعا پدوفیله شاید ازین بو لذت میبره چون بوی خوبیه،من خودم دوست دارم کسیم بغل منم ...

منم تا حدی موافقم تا حدی مخالف ولی بحث بیشتر سر مرداست چون خب بلاخره طبیعت زن به سمت بچه‌س و اصلا بوی بچه واسه مادر یه پیونده ولی واسه مردا یکم پرچم قرمزه

نظرتون محترمولی بنظر من چیز نامناسبیهاینکه بدنش بوی بچه بده ی چیزه اینکه به طور ویژه ب ناحیه خصوصیش ...

اره درسته

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
منم تا حدی موافقم تا حدی مخالف ولی بحث بیشتر سر مرداست چون خب بلاخره طبیعت زن به سمت بچه‌س و اصلا بو ...

اره خب حیلیا ممکنه بی منظور استفاده کنن خیلیام از روی فانتزی و پدوفیلی نمیشه نظر قطعی داد

واقعا چرا باید مناطق خصوصی یه آدم بالغ بوی بچه بگیره؟!نمیدونم درباره شرطی سازی چه قدر اطلاع دارین ای ...

دقیقامشکلش اینه فقط که یه عده آدم مریض ممکنه با تجربه کردن همیچین بویی تو شرایط خاص بعدها با حس بوی بچه حالشون دگرگون بشه و اتفاق ناگوار پیش بیاد 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت