2777
2789
عنوان

دعای خیر دیگران در حق ما

| مشاهده متن کامل بحث + 92 بازدید | 20 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا طبق قانون انرژی، انرژی از بین نمیره هر انرژی ای بدی برمیگرده به نظر من کسایی که بی چشمداشت مهرب ...

پس کسایی که با بیمارانی که مشکل دارن کار می کنن مثل افرادی که سکته کردن، اونایی که واقعا حالشون بده  و افرادی که خیلی به کمک احتیاج دارن ، مدام دارن دعا می‌شنون  در واقع هر روز.

پس باید عاقبتشون خیر باشه یا نمی دونم زندگیشون خوب باشه

درسته؟؟؟

پس کسایی که با بیمارانی که مشکل دارن کار می کنن مثل افرادی که سکته کردن، اونایی که واقعا حالشون بده ...

نگاه توی این دنیا ما ممکنه جواب کامل خوبی هامونو نگیریم اما دیدی مثلا آدمای خوب یه گرهی دارن یهو خدا به طرز معجزه آمیزی بازش میکنه، این تاثیر همون دعاهای خیره، یا مثلا بچه هاشون کمتر دچار مشکل میشن و زندگیشون به خوبی پیش میره این همونه ولی باور کن من چند تا آشنا داشتم خیلی دست به خیر بودن و در ظاهر وضعیت زندگی خوبی نداشتن اما بعد از مثلا بیست سال بچه هاش به جایگاه عالی رسیدن. کار خدا دیر و زود داره اما سوخت و سوز نداره

هر چه دلم خواست نه آن می شود، هرچه خدا خواست همان می شود😊
نگاه توی این دنیا ما ممکنه جواب کامل خوبی هامونو نگیریم اما دیدی مثلا آدمای خوب یه گرهی دارن یهو خدا ...

توکل بر خدا 

من ی سخنرانی از استاد عالی شنیدم،

می‌گفت دعا خیلی تاثیر داره در حدی که تقدیر رو فکر کنم می‌گفت تغییر می ده

می‌گفت با دعا و ذکر در عالم معنا ی اتفاقاتی میفته که تاثیرشو توی این دنیا می‌بینید

استاد شجاعی هم می‌گفت با دعا و شب زنده داری اون اتفاق خوبی که قرار بود 15 ساله دیگه بهش برسید یک ساله بهش می‌رسید 

ولی خب برام جالب بود اینایی که با آدمای آسیب دیده کار می کنن و هر روز دعا میشن اینا زندگیاشون چطوره

توکل بر خدا من ی سخنرانی از استاد عالی شنیدم،می‌گفت دعا خیلی تاثیر داره در حدی که تقدیر رو فکر کنم م ...

دقیقا البته من خیلی مذهبی نیستم اما مقاله هایی که خوندم نشون میداد دینداری و اعتقاد به خدا و کلا دعا حتی در کاهش رشد سلول های سرطانیم تاثیر داشته و اینکه اونایی که هر شب دعا میکردن حتی خوب شدن. 

هر چه دلم خواست نه آن می شود، هرچه خدا خواست همان می شود😊