2777
2789
عنوان

جوکر🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 58 پست
پس فینالیستهای جوکر ۱ هم هستن

اره 

چون زیاد سانسور کردن و علیخانی رو اذیت کردن فکر کنم سری اخر باشه بازهم مشخص نیست .سرگرمیم فعلا

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
آره. ولی خب فیناله دیگه.

خیلی مسخرست اینارو با این فاصله ی کوتاه دوباره ببینیم، حتی اگه فینال باشه قابل هضم نیست. بعدم علی صادقی و حمیدلولایی مگه فینالیست بودن؟؟؟

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

علی صادقی و حمید لولایی که فینالیست نشدن🤔

ب نظرم شاید احسان کسایی رو ک دعوت کرد نشد بیان ب جاشونعلی صادقی.  اقا رشید اومدن 

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
خیلی مسخرست اینارو با این فاصله ی کوتاه دوباره ببینیم، حتی اگه فینال باشه قابل هضم نیست. بعدم علی صا ...

نه. بهترینا رو اونایی که میخندونن آوردن.

پدرم کوروش و مولایم علیست ؛ (مشکلی با امضایِ من داری عزیزم عنوان نکن؛نظرت برای خودت محترمه🙏)

وای چقدر مریم سعادت و دوسش داشتم خیلی خانوم و اروم و با شخصیت بود

دقیقا. خیای ام رو خندش کنترل داشت. برنده شدن حق اون بود. کارت دوم و الکی دادن بهش

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

برنامه های اولش بامزه بود. هرچی روبه جلو میریم بی مزه تر میشن. دیگه الان اوج بی مزگی رسیدن

دقیقا. بنطرم باید زودتر جمع کنن

دقیقا. خیای ام رو خندش کنترل داشت. برنده شدن حق اون بود. کارت دوم و الکی دادن بهش

دقیقا

کلا با اینکه مهسا برد موافق نیستم 

خیلی بی ادب و زبون درازه برعکس حدیث که شیرینه این نچسبه

مجتبی قطعش کن🧑‍🦽🤸‍♂️🔦

به خدا اون همش ریز ریز میخندید،ولی کارت نمیگرفت کلی قصر در رفت

آفرین، توام فهمیدی؟؟؟ نیما با پارتی بازی برنده شد

من جوکر ایندفعه رو‌اصلا دوستنداشتم.بجز نعیمه نقطه قوتی نداشت

اگه نعیمه نبود این فصل و نمیشد نگاه کرد

نه. بهترینا رو اونایی که میخندونن آوردن.

شاید ولی بازم قانع کننده نیست خدایی. لولایی کجاش بهترین بود آخه😕