دوستان یه پسره هست تو یه طبقه که وقتی من از کنارش رد میشم برم سرکارم اون که پشت یه میز نشسته احساس میکنم خودشو پشت مانیتور قایم میکنه.من اوایل که از کنارش رد میشدم چون محل کارم با کار اون پسر مرتبط بود به هر حال از روی ادب یه سلام میکردم اما بعدش که دیدم اینطوریه اصلا سلام نمیکنم که یه وقت به منظور نگیره.گاهی وقتا که میرم با چند نفر دیگه که دور و ورش هستن وقتی من میرم زوم میکنه نگاه میکنه گاهی وقتا هم که خودش تنهاست پشت مانیتور خودشو قایم میکنه!دلیل این کارشو نمیفهمم!!اوایل هم که رفتم میز کناریش یه خانوم بود که اسممو پرسید من اسممو گفتم اون پسر برگشت نگام کرد،یه وقتی که میرم گاهی وقتا با خانوم کناریش که پشت میزه من صحبت میکنم احساس میکنم اون به یه بهونه ای یه کم میاد این ورتر ببینه من چی میگم.کلا میخوام بدونم دلیل این کارش چیه!؟گاهی وقتا خودشو پشت مانیتور قایم میکنه گاهی وقتا هم زوم میکنه نگاه میکنه !حس میکنم خوشش اومده.نمیدونم!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خوشش اومده از شما اما فکر خودتو خیلی درگیر نکن چون تو دانشگاه اینقدر از این موردها پیش میاد کلا پسر جماعت همین که توجه میبینم جوگیر میشن.در کل خیلی توجه نکن.اگه خودش خواست مثه بچه آدم میاد جلو اگرم نخواست که تو اصلا هیچ حرکتی نکن بزار خودش بیاد سمتت چون وقتی دختر برای یه رابطه پیشقدم میشه دیگه باید فاتحه اون رابطه رو بخونی