2777
2789
اره خب باید ببری ببینه.حالا بعد این هوا خوب شد با خودت ببرشحرف زدنم بهداشت گفت تا ۴سال مشکلی نداره و ...

اره حتما میبرم فعلا هوا سرده،جدا؟ شما با بهداشت صحبت کردی؟میشه بگی دقیقا چی گفت تا چهار سالگی یعنی چهارسالش پرشه؟

بازی نکردم در این مورد,خواستم ببینم دیدی بچه ای که ندونه

مامان گل 

اینجا فقط به خودت استرس میدی 

ی لیست بنویس از مواردی که باید باهاش کار کنی 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره حتما میبرم فعلا هوا سرده،جدا؟ شما با بهداشت صحبت کردی؟میشه بگی دقیقا چی گفت تا چهار سالگی یعنی چ ...

اره من تولد ۳ سالگی بردم.اره دیگه یه سال دیگه گفت اون موقع دیگه باید ببری گفتار درمانی

❌آقایون درخواست دوستی ندن❌
من پسرم سه سالشه جمله نمیگه ولی کلمه میگه،همه کلمه هارو میگه،خرید کردن رو بهش نگفتم ممکنه بخاطر اون ...

باید یادش بدی مثلا موقع خرید ببریش بفهمه که به ازای پولی که میده بهش چیزی میدن اینجوری درک میکنه 

یا تو خونه یه بازار چه کوچیک داشته باشه مثلا بگین من اینو ازت میخوام بخرم 

یعنی سه سالو ده ماهشه؟ کلمه چیا میگه؟ متوجه حرفات میشه؟

اره سه سال وده ماهه هست کلمه یه سری چیزا میگه اما حروف ی رو راحت نمیتونه بگه مثلا خواهرش اسمش هلیا هست میگه هلا بعضی کلمه ها رو میگم بگو قشنگ نگام میکنه میگه نه متوجه حرفام اره میشه 

خدایا آینده بچه هام رو قشنگ بساز🙏😍

اره سه سال وده ماهه هست کلمه یه سری چیزا میگه اما حروف ی رو راحت نمیتونه بگه مثلا خواهرش اسمش هلیا ه ...

خب خداروشکر همین که متوجه میشه جای نگرانی نیست،یاد میگیره یواش یواش،بعضی بچه ها مخصوصا پسرا دیرتر زبون باز میکنن،پسر من سه سالو چهارماهشه،فقط کلمه میگه مثلاً سیب بخواد میگه سیب کیک بخواد میگه کیک،جمله بندی ندارد نسبت به قبل که هیچی نمی گفت خیلی کلمه میگه،وقتی میگی پیشرفت داشته پس نباید نگران باشی باهاش کار کن یاد میگیره

دکتر اطفال بردم گفت مشکل خاصی نداره گفتار هم بعد ۴ سال ببر ببین تا اون موقع چقدرپیشرفت میکنه

اتفاقا منم دیشب ی کاربر گفته بود پسرشو برده دکتر گفته گفتار درمانی چهار سال به بعد ببراگه حرف نزد،تا چهار سال وقت هست انشالله پسر شما و پسر منم تا ۴سالگی دیگه روون صحبت کنن،گفتار درمانی من دیدم چطوریه خودمونم توی خونه میتونیم کار کنیم باهاشون البته باید وقت بذاری،یادش بدی مثلاً این چه رنگیه مثلاً نی نی داره چیکار میکنه،خلاصه تمرین فقط...