2777
2789
نیوفتادهدوستم داشت سر به سرم میذاشت ناشناس داد فکر کردم کراشمه کلی خوشحال شدمبعد که فهمیدم دوستمه خی ...

آهاا یعنی رو یکی کراشی؟

ببین اینو در نظر داشته باش که تصویری که ما از آدمها میسازیم با اونچه واقعا هستن خیلی فرق داره ، تو الان دلبسته تصویر ذهنی خودتی ، همینو بدونی کافیه تا دیگه حست رو جدی نگیری

💍🩷

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای بیوتون حرفیه که هرروز باخودم تکرتر میکنم😔

بیو رو ولش .... این چیزارو جدی نگیر. اصل اخرته.

من اینو نزنم برخی بهم میگن خشک مذهب خشک مقدس و ....

این چیزا واس آر جوانی پیش میاد و گذراست برخی هم سقوط میکنن

الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️

ب این فکر کن ک اون در حد تو نیست و تو لیاقتت بالاتر

واقعا هم در حد من نیست

نمیدونم چرا و رو چیش کراش زدم

•خانه‌ام ابریست اما در خیال روز های روشنم•

مرور زمان،با یه کیس خوب آشنا بشی

همین الانشم کیسای بهتر هستن که بهم نخ میدن ولی من نمیتونم کراشمو آنکراش کنم

آهاا یعنی رو یکی کراشی؟ببین اینو در نظر داشته باش که تصویری که ما از آدمها میسازیم با اونچه واقعا هس ...

درسته

بیو رو ولش .... این چیزارو جدی نگیر. اصل اخرته.من اینو نزنم برخی بهم میگن خشک مذهب خشک مقدس و ....ای ...

فعلا که کراشه میدونمم مال من نمیشه اما نمیتونم دل بکنم🥲، الان چندساله اصلا زودگذر نیس😕

فعلا که کراشه میدونمم مال من نمیشه اما نمیتونم دل بکنم🥲، الان چندساله اصلا زودگذر نیس😕

شما سعی در کنترل دل کن شاید در گذشته بیشتر مراقبت میکردین امروز وضع این نبود. إن شاءالله الله گشایش حاصل‌ کنه.

الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️