2777
2789
عنوان

چالش لاغری ورشد مو ها تا عید 🥳

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 49 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره برای ساقه ی مو

مو رو بلند میکنه؟

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

منم ۶۳ شده بودم رعایت نکردم گنده شدم 😂

من قبل ازدواجم اسکینی حساب میشدم وزنم زیر ۵۵ بود 😭😭😭😭 پوست و استخون بودم لباسا اینقدر تو تنم قشنگ بود

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:
منم 21 آذر 76.400 بودمالآن 71.200 البته کاذبهامیدوارم تا عید کلی وزن کم کنماون موقع منم تگ کن❤️

یک ماه ۵ کیلو؟روزی چند کالری؟

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
یک ماه ۵ کیلو؟روزی چند کالری؟

آره البته شاید بیشترم باشه چون آخرین بار که وزن کردم پریود بودم کاذب بود

وقتی وزنم ۷۶.۴۰۰ بود ۱۵۲۸ تا بود

الآن ۱۴۳۹

البته من فست ۵.۲ هم کنارش دارم 

قبل رژیم خیلی پرخوری داشتم..

نون و برنج هم کم کردم

نوشابه حذف

شیرینیجات هم تا الآن نخوردم

🧚🏻‍♀️

آره البته شاید بیشترم باشه چون آخرین بار که وزن کردم پریود بودم کاذب بودوقتی وزنم ۷۶.۴۰۰ بود ۱۵۲۸ تا ...

خیلی خوب پیش رفتی.آفرین به اراده ت

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️