2777
2789
خب روزی یه ساعت خواب خیلی کمه تازه باید شام درست کنی چیزی ازت نمیمونه ک

بله عزیزم واقعا دارم اذیت میشم یه دختر هم دارم که مجبورم بخاطر اون سرپا باشم و حالم خوب باشه که اون اذیت نشه و به اون برسم که مریض نشه 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بآ اجازت رفتم پروفایل رو باز کردم خوندم چندتا از سر فصلاتو

سر فصل هام هر روز باتوجه به احوالات هست 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

خب این ک شوهرت زیاد کمک حالت نیس و قضایا عمت اینا واقعا رو مخه

عزیزم من برای هر موضوعی فقط یکبار عزاداری میکنم الان اون قضیه از نظر من تموم شده محسوب میشه فقط بعد از اون ماجرا تغییر کردم و میشه گفت به نوعی احساساتم کمتر شد 

آفرین 👏 👏 👏 چه قوی

خب هر اتفاقی هر مشکلی بوجود میاد برای اینه که بفهمیم کجا ضعف داریم کجا داریم اشتباه میکنیم کجا نیاز هست دیدمون تغییر کنه

خب شما ک اشتباه نکرده بودی 🥹

درسته اشتباه نکرده بودم ولی زیادی به همسرم اعتماد داشتم و این اشتباه بود

حتما خیلی دوست داره ک ترجیح داد ک بزار کنار کارای منفی رو

نمیدونم من تو ذهنش نیستم ممکنه یه جایی تو یه موقعیت دیگه باز هم اینکار رو تکرار کنه