2777
2789
عنوان

جرات اینکه تنهایی برم مشهدو ندارم😐طبیعیه

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 48 پست
ممنونم از راهنماییت واقعا

من به مشهدیای عزیز توهین نمیکنم خیلی انسان های شریف و دوس داشتنی هستن 

ولی آدم های بیگانه و عرب پر شده تو مشهد که به لجن کشیدن

من پارسال بخاطر نذرم با دوستم و مادرش با کاروان رفتیم  

یه شب ک برای زیارت رفتیم اوت شب تو حرم گم شدیم ازهم نمیدونی تا از حرم برسیم هتل چقد اذیتمون کردن ک ...‌

یه از مشهد خیلی خاطره خیلی بد دارم یکی از کربلا 

رسما تو روشنی روز کصافطا خودشون و میمالن به آدم و خیلی چیزای دیگه حالا خیرسر حجابمون کامل بود و...

بعدشم قشنگم شما سنتون کمه و اولین تجربتون هست این و من به عنوان خواهر کوچیکت میگم اصن این اشتباه و نکن و نرو 

دوتا دختر کم سن و سال تو شهر غریب...‌ این همه اتفاق همش که بقول مادرم واسه مردم که نیس خدایی نکرده با بی احتیاطی سر مام میاد سر یه مسافرت یه عمر پشیمونی درس نکنید 

من به مشهدیای عزیز توهین نمیکنم خیلی انسان های شریف و دوس داشتنی هستن ولی آدم های بیگانه و عرب پر شد ...

دورت بگردم من ک اینقدر مهربونی خیلی خیلی خیلی خیلی ممنونم واقعا لطف کردی الهی دست به خاک بزنی طلا بشه ممنونم ک اینقدر وقت گذاشتی و نوشتی ❤❤حتمااااااااااااا ب دختر خالمم میگم

سلام✋این کاربری دست دو نفره❤یکی کاربرا تصمیم گرفته تا 25سالگی ازدواج نکنه شاید سوال شه خب به ماچه چرا باید اینو امضات بذاری اجیِ من اینو واسه خودم گذاشتم هوایی نشم🫠

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دورت بگردم من ک اینقدر مهربونی خیلی خیلی خیلی خیلی ممنونم واقعا لطف کردی الهی دست به خاک بزنی طلا بش ...

قربونت برم من مهربونی و خانومی از خودته 

ایشالا که یه بخت خوب نصبیت میشه یکی که لیاقتتو داشته باشه و خوشبخت دوعالمت کنه اونوقت اولین سفر باهم برین پابوس امام رضا  🥰😍😘

منظورم باهمه نیست بلانسبت همه ولی اینایی که تنهایی میرن جایی خیلی چیزارو از سر گذروندن و اتفاقی ام بیفته براشون مهم نیس 

ولی برای عزیزدل و خانومی مثل شما با تجربه کم حیف یه خالم بخواد رو صورتتون بیفته ماها سر سفره پدر و مادرامون بزرگ شدیم میفهمی که چی میگم....

قربونت برم من مهربونی و خانومی از خودته ایشالا که یه بخت خوب نصبیت میشه یکی که لیاقتتو داشته باشه و ...

دورت بگردم خواهر جانم ممنونم از دعای قشنگت الهی امین🥺🥺❤❤❤ان شالله ان شالله 

قسمتم شد برم امام رضا حتما دعاتون میگم زیبا جانم 

سلام✋این کاربری دست دو نفره❤یکی کاربرا تصمیم گرفته تا 25سالگی ازدواج نکنه شاید سوال شه خب به ماچه چرا باید اینو امضات بذاری اجیِ من اینو واسه خودم گذاشتم هوایی نشم🫠