2777
2789
اره نه بابا عزیزماینم خوبه وای یترو باید ادم شه که ببخشید دیگه ازین غلطا نکنه

داداشش ادمش میکنه خب

دختره هم ببینه دیگ داداشش میدونه از ترس نمیدونه چیکار کنه ب غلط کردن میوفته کاملا حقیقتو میفهمن

اونقدرام موضوع بزرگی نیست این هی بزرگش میکنه نمیدونم هکرو...

باباجان شما چرا همش هک هک میگی،برو قشنگ با پدر مادر ش حرف بزن بگو دخترتون اینجوزی کرده میخوام ازش شک ...

گفتم بخدا 

شماره مادرشو ندارم 

حتی پیام دادم بهش گفتم ب پلیس فتا می گم الکی خواستم بترسونمش گفت سلاممو ب پلیس فتا برسون جواب تلفن نمیده رد تماس میده

چشام #میدید!  اما قلبم باور #نمیکرد:)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

داداشش ادمش میکنه خبدختره هم ببینه دیگ داداشش میدونه از ترس نمیدونه چیکار کنه ب غلط کردن میوفته کامل ...

بخدا مشکل بزرگیه عکس منووو فرستاده برای رفیقای داداشم 

ابرو رفت داداشم اگه بفهمه میگه چطور نگاه رفیقام کنم 

داداشم خیلی غیرتیه میکشم😭

تموم مشکلات دخترها از اونجاس که هیچ وقت نمیرید با خانواده صحبت کنید .ترجیح میدید بزارید مشکلاتتون بز ...

از خنگی زیاد پان کردم از بس هول شدم مامانم نبینه

گفتم بخدا شماره مادرشو ندارم حتی پیام دادم بهش گفتم ب پلیس فتا می گم الکی خواستم بترسونمش گفت سلاممو ...

چون دیده تو ترسیدی و مرتب بهش زنگ می زنی .دختر خوب به عنوان همشهری بهت می گم به دوستت اصلا زنگ نزن .پیامهاش رو نگه دار .وقتی می بینه اینقدر ترسیدی پر رو تر میشه .خواهشا خواهشا خواهشا جواب پیام نده زنگ نزن .برو مدرسه با مشاور حرف بزن 

گفتم بخدا شماره مادرشو ندارم حتی پیام دادم بهش گفتم ب پلیس فتا می گم الکی خواستم بترسونمش گفت سلاممو ...

برو درخونشون به مامان وباباش حضوری بگو،بگو همچین کاری کرده میخوام شکایت کنم.اونموقع میفهمی دختره واقعا راست گفته یانه

چون دیده تو ترسیدی و مرتب بهش زنگ می زنی .دختر خوب به عنوان همشهری بهت می گم به دوستت اصلا زنگ نزن . ...

چ گوهی بخورم من می خوام هک کنم نمی خوام. کسی بفهمه تموم بشه بره

بخدا مشکل بزرگیه عکس منووو فرستاده برای رفیقای داداشم ابرو رفت داداشم اگه بفهمه میگه چطور نگاه رفیقا ...

تو تقصیری ندارییی

داداشت باید اون دخترو بکشه

شماره یا ایدی داداشتو بفرس برام باهاش حرف بزنم

چون میدونست کاری نمیکنی و میترسی

اما بزار سوپرایز شه 

شکایت کن حتما با مامانت برو شکایت کن