2777
2789
عنوان

برا شوهرم شرط گذاشتم خونه رو به اسمم کنه برگردم زندگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 41 پست
منم مهریه میبخشم عوضش خودشون میدونن پسرشون معتاده پولاشو ازش میگیرن عوض اینکه بگن برو درمان شو

کمپ هم برن درمان نمیشن 

همسر منم وضعیتش همینه 

اهل کار و مسئولیت نیست 

تازه با این وضعش خیانت هم میکنه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم مهریه میبخشم عوضش خودشون میدونن پسرشون معتاده پولاشو ازش میگیرن عوض اینکه بگن برو درمان شو

عزیزم ببخشید نمیدونی فیلم مصرف همسر تو دادگاه واسه حضانت ب درد میخوره یا فیلمو قبول ندارن کلا

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
سابقه زندان داره جرمش اعتیاد و نگه داری مواده قیافشم دیگه تابلو شده

خب چطورثابت کردی اول که قاضی ندیده بود همسرتو که بفهمه استشهاد بردی؟ لطفا جواب بده 🌷

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
چ خوب کاش. بچه های منم نمیخواستن تا منم قیافه لجنشونو تحمل نمیکردم

اصلا نقطه ضعف نشون نده من بچم از بیمارستان اومده بود دعوای بدی کردیم باشوهرم بچم 8 روزه بود آماده شدم با مامانم بیام خونه بابام مامانم گفت بچه هم واسه خودتون ما بچه بزرگ نمی‌کنیم پدرشوهرمم هم گفت ماهم بچه نمیخوایم و فلان و چون دخترشون طلاق گرفته بچشو برداشته میدونن بچه بزرگ کردن سخته ولی میاد ملاقاتش 

اصلا نقطه ضعف نشون نده من بچم از بیمارستان اومده بود دعوای بدی کردیم باشوهرم بچم 8 روزه بود آماده شد ...

ای کاش میتونستم

فیلم از خودش داری فک کنم نامه بدن میزارن ببری گوشی رو مثل کلانتری

عع مطمعنی ؟ اگه وکیل بگیرم بدم ب وکیل ممکنه حضانت و بگیرم؟ 

شوهرت کمپ رفته؟ اگه رفته ترک نکرده میتونی حق طلاق بگیری

آره ۴۲ روز کمپ بود 

بعد داداشش آوردش بیرون 

من اصلا خبر نداشتم مدیر کمپ گفته بود باید ۳ ماه بمونه 

چند روز پیشم بازم توی جیبش پایپ مصرف شیشه پیدا کردم