2777
2789
عنوان

انتقال سومم منفی شد 😭دیگه جنین ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 22 پست
حتما برا دومی اقدام کرده. مام بچه زیاد دوستداریم،اما متاسفانه نمیشه منم یکبارمنفی شدم. برا بار دوم ...

منم برا دومی خیلی طول کشید یکسال و ۸ماه درحالیکه دخترمو زود باردار شده بودم

بازم خداروشکر یدونه داری

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان ک گفتین دیدم☹️واقعا عجیبه اگ بچه داشته باشن و ابنهمه.......

میشه بگین چیش عجیبه

هرکس یه دونه داشته باش نباید نذر و دعا کنه؟نباید غصه بخوره که برای دومیش دو بار انتقال داده و منفی شده ؟؟؟بچه اولمم با همین روش باردار شدم 

مراکز ناباروری پر از کسایی که اولی رو طبیعی باردار شدن تازه ولی دومی رو باردار نمیشن

از آبان ۹۸ تو اقدام بودم .یکسال بعد  چند تا جنین فریز کردم...سه ماه بعد انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭برای سومین بار دی ۱۴۰۳ انتقال دادم...بازم منفی شد

بچه داری ک پس دعات گرفته همچین گفتی انگار دعا بی اثر

چهار سال پیش گرفتم بله مگه من گفتم کلا خدا نگام نکرده میگم این سری این همه چله و نماز و اینا برداشتم برام عجیبه 

از آبان ۹۸ تو اقدام بودم .یکسال بعد  چند تا جنین فریز کردم...سه ماه بعد انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭برای سومین بار دی ۱۴۰۳ انتقال دادم...بازم منفی شد