2777
2789

من نگرانم که اون مرتیکه عکس نصفه منو برداشته باشه 

واسه یه کاربری فرستادم یه شب تو یه تاپیکی میخواستم پوستمو ببینه 

ی عکس نصفه بدون ارایش و هیچی 

به نظرتون میتونه مشکل ساز بشه؟ 

مثلا بذاره تو کانالای ناجور و فلان؟

یا من خیلی دارم مته به خشخاش میذارم

میدونید من کسواس فکری دارم و همش فکر میکنم اگه یه روز بابام به طریقی اون عکسو ببینه چیکار میکنه 

همش به این چیزا فکر میکنم 

.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه

自分のことで忙しい人は、あなたに平安を与えることができません。自分に嘘をつく人は、あなたに対して正直になれないのです。‌自分を裏切る人はあなたに忠実になることはできません。自分を愛せない人は、あなたを本当に愛することはできません。彼らは自分たちにできないことをあなたのためにすること‌は‌できません。自分のことで忙しい人は、あなたに平安を与えることができません。自分に嘘をつく人は、あなたに対して正直になれないのです。‌自分を裏切る人はあなたに忠実になることはできません。自分を愛せない人は、あなたを本当に愛することはできません。彼らは自分たちにできないことをあなたのためにすること‌は‌できません.自分のことで忙しい人は、あなたに平安を与えることができません。自分に嘘をつく人は、あなたに対して正直になれないのです。‌自分を裏切る人はあなたに忠実になることはできません。自分を愛せない人は、あなたを本当に愛することはできません。彼らは自分たちにできないことをあなたのためにすること‌は‌できません眠りに飽きた、睡眠以外にも何かが必要だ。おそらくそれは意識を失ったようなものだったのかもしれないし、あるいは彼はいつも起きていることにうんざりしていたのかもしれない。 3年、6年、9年眠ってから目が覚めたらいいのに。 自分のことで忙しい人は、あなたに平安を与えることができません。自分に嘘をつく人は、あなたに対して正直になれないのです。‌自分を裏切る人はあなたに忠実になることはできません。自分を愛せない人は、あなたを本当に愛することはできません。彼らは自分たちにできないことをあなたのためにすること‌は‌できません . 自分のことで忙しい人は、あなたに平安を与えることができません。自分に嘘をつく人は、あなたに対して正直になれないのです。‌自分を裏切る人はあなたに忠実になることはできません。自分を愛せない人は、あなたを本当に愛することはできません。彼らは自分たちにできないことをあなたのためにすること‌は‌できません.自分のことで忙しい人は、あなたに平安を与えることができません。自分に嘘をつく人は、あなたに対して正直になれないのです。‌自分を裏切る人はあなたに忠実になることはできません。自分を愛せない人は、あなたを本当に愛することはできません。彼らは自分たちにできないことをあなたのためにすること‌は‌できません.自分のことで忙しい人は、あなたに平安を与えることができません。自分に嘘をつく人は、あなたに対して正直になれないのです。‌自分を裏切る人はあなたに忠実になることはできません。自分を愛せない人は、あなたを本当に愛することはできません。彼らは自分たちにできないことをあなたのためにすること‌は‌できません.自分のことで忙しい人は、あなたに平安を与えることができません。自分に嘘をつく人は、あなたに対して正直になれないのです。‌自分を裏切る人はあなたに忠実になることはできません。自分を愛せない人は、あなたを本当に愛することはできません。彼らは自分たちにできないことをあなたのためにすること‌は‌できません____×_×_×____×_×_×______×_×_×_اا×_×_×____×_×_×____×_×_×_____×_اا×_×_×_

بیخیال

الان چیزی که زیاده عکس مردمه

همه میزارن پروفایل و پست و استوری و ...

مثل قدیم نیس که این مسئله خاص و عجیب باشه

فقط میخواسته شماهارو بترسونه که موفق شده انگار

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

فکرت ک درست نیست و خودآزاریه ولی وقتی انقد خانوادت حساسن چرا همچین جاهایی عکس میدی

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

بله حق دارید

اما توجه داشته باشید عزیزم این سایت میلیون ها کاربر داره حتی برای لحظه ای نباید عکستون رو اپلود کنید

بعضیا ذات پلیدی دارن!

اما نگران نباشید چون صورتتون نصفه بوده زیاد اهمیتی نداره 

فکر خودتونو درگیر نکنید

متاهل🧸

نه بابا با عکس نصفه صورت کی میخواد چیکار کنه؟

بعدم دهه ۷۰ و ۸۰ نیست که کسی عکس پخش کنه الان این همه آدم با نوع فعالیت های مختلف تو فضای مجازی از خودشون و زندگی شون میزارن عکس پخش کردن دیگه معنا نداره

گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود                          🙃🤍🌱

اها کنکوری 

ببین ادم هر چقدر استرس داشته باشه زمان کنکور بیشتر میشه 

تمرکز کن رو درست نگران نباش

میشه اگر تاپیک منو میبینی از ته دل لبخند بزنی و خدارو برای داشته هات شکر کنی