2777
2789
عنوان

این شخص خیلی ایراد داره

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 23 پست
نمیدونم چندبار تذکر داده بهش ولی اون زیاد تغییر نمیکنه اینم غصه میخوره حسرت میخوره

خب با تذکر که یاد نمیگیره 

خیلی زمان میبره ک تغییر کنه

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اصلا نمیفهمه باید وظایفشو انجام بده دیدن و بره دنبالش و زنگ و هرروز خبر شدن

باید کم کم بهش یاد بده 

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

میشه مثال بزنی

مثلا نمیفهمه که باید زنگ زدن داشته باشن و جاهای مختلف برن و هرروز خبر بده از خودش و مناسبتا رو اصلا 

یا نمیدونه رفتاراش با این باید خیلی فرق کنه با بقیه شاید خیلی کم متفاوت باشن

بعد چیزای الکی براش مهمه اینکه نشون بده مثلا خونوادگین خونوادش خوبه ‌و هی میترسه  درصورتیکه اصلا دوست من براش مهم نیست

یه سال بیشتره دوستن

اگه اذیته خب ادامه نده 

مگه مجبوره 

اگه هم دوسش داره باید این اخلاقشو قبول کنه

مثلا نمیفهمه که باید زنگ زدن داشته باشن و جاهای مختلف برن و هرروز خبر بده از خودش و مناسبتا رو اصلا ...

کار سختی در پیش داره دوستت تا اینارو یادش بده یا اینکه بی خیال بشه و این رفتارای پسره براش مهم نباشه