2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم فقط ازخانواده شوهرخاهرم تعریف میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 49 پست
منم میگم اوناخوبن پول میدن ب عروسشون شمای قرون پول ندادین نزاشتین ی چیز کوچیکی هم باسلیقم باشه اوناا ...

من خیلی اذیتم کردن منتها فورم ازاد کردم الان ی هفته ست اشتی کردیم تقریبا البته سوهرم نمیکنه.اما من بخاطر خدا رو غرورم پا گذاشتم،امتحات در نظرش میگیرم 

محبتم کردم باز دلی بخاطر خدا جلسه اول چکدتا تیکه انداخت متوجه شد من برام مهم نیست ادامه نداد رفتارش خوب کرد

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
در تعجبم چرا انقد در ارتباطین با خانواده شوهر . خودتون کار و زندگی ندارین ؟ اصن حیفه وقت ک برا اونا ...

چون باهمدیگ توی خونه زندگی میکنیم 

اونانمیزارن من زندگی داشته باشم 

میخان همیشه زیردستشون باشم بزنن توسرم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من خیلی اذیتم کردن منتها فورم ازاد کردم الان ی هفته ست اشتی کردیم تقریبا البته سوهرم نمیکنه.اما من ب ...

مادرشوهرم فتنه هستش دورو زورگوجادوگرو دروغگو 

توباهمچین ادمی میتونی توی خونه زندگی کنی 

من چهارساله بخداعذاب میکشم 

عه من خانواده شوهرم اینجورن

اره مال منم ،همش میگن ما خوبیم که عروس و داماد احترام میذارن ولی خدا فقط از دل عروس دامادش خبر داره،اوندفعه میگفت ما هر چی میبینیم چیزی خریدین جایی رفتین حرفی نمیزنیم🤣🤣🤣 لطف میکنن،البته کار دارن به همه چیز حتی به رنگ رژت،تو مسایل مالی و زحمتی براشون باشه به روی خودشون نمیارن وگرنه خیلی تیکه میندازن و طلبکارن،یه جوریم میگن ما کاری نداریم حرفی نمیزنیم انگار  بی ابرویی میکنیم یا مشکلی پیش میاریم

مادرشوهرم فتنه هستش دورو زورگوجادوگرو دروغگو توباهمچین ادمی میتونی توی خونه زندگی کنی من چهارساله بخ ...

ن عزیزم میدونم چی میگی

من ۱۴سال غم خوردم اما الان کلاس اخلاق میرم دیدم تغییر دارم میدم به جهان

ادمها برام‌پوچ شدن 

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
نمیدونم اسم من هم گذاشتن بی حیا

من که تازه ازدواج کرده بودم مدام تا چند سال بد جاریم به من می گفتند 

۱۰ سال که از ازدواجم گذاشت مدام به من می گفتن از جاریت یاد بگیر!  تازه له این رسیدم جاریم چقدر خانوم بوده و چه صبر و تحملی داشته! 

(به یکی می گفتم فکر کنم من همون جاری دومی هستم که قرار بوده همه ظلم هایی که به جاری اولیه شده رو تلافی کنه و حقشون بزاره کف دستشون)

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

بنظرم شرایط مالی خوبی دارن که ازشون تعریف میشه منم یه خاله دارم سال به سال خبری از دختر دختر خالم نمی‌گرفت و پشت سرش حسابی بد می‌گفت وقتی فهمید شوهر پولدار کرده هر روز دعوتش کرد 

شمام حسابی تعریف کت بگو  آره خدایی خیلی خوبن و عالین همشون فلانی شانس آورده از خانواده شوهر اگه زمانی مشکلی هم به وجود بیاد از سمت فلانیه وگرنه فامیل شوهرش مثل فرشته ها میمونن 

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  
بنظرم شرایط مالی خوبی دارن که ازشون تعریف میشه منم یه خاله دارم سال به سال خبری از دختر دختر خالم نم ...

توروستاهستن 

وضع مالیشون هم بدنیستش

فقط زیادی تعریف میکنن بای هفته مگ میشه ی خانواده روشناخت اخه

مادرشوهرم فتنه هستش دورو زورگوجادوگرو دروغگو توباهمچین ادمی میتونی توی خونه زندگی کنی من چهارساله بخ ...

عزیزم چون تو خونشون هستی طبیعیه تعریف ها رو بشنوی 

تو هم نبودی تعریف میکردن 

فقط چون زندگیاتون کاملا تو هم هست طبیعیه تو هم اذیت بشی

اما نام کاربری و نحوه پاسخت به بقیه نشون میده که از بس با اونا نشست و برخاست داشتی مثل اونا داری میشی

مواظب خوبیات باش.

بیش ازحدتعریفشون میکنن

خب دختر فرصته دیگه توم بگو اره والا مردم اینجورین خوبن احترام عروسشونو نگه میدارن معلومه دنیا دیده ان مثل بعضیا لقمه های عروسو نمیشمرن  عروسو مثل برده اسیر نمیکنن هر چی گفتن بگو اره والا انسان واقعی هستن

سرم بالاست...چون بالا سرم خداست❤

توروستاهستن وضع مالیشون هم بدنیستشفقط زیادی تعریف میکنن بای هفته مگ میشه ی خانواده روشناخت اخه

بگو خوبه دیگه خوب هستن انشالله کسی مثل من گیر ادمای بد نیفته 

سرم بالاست...چون بالا سرم خداست❤