من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
اره مال منم ،همش میگن ما خوبیم که عروس و داماد احترام میذارن ولی خدا فقط از دل عروس دامادش خبر داره،اوندفعه میگفت ما هر چی میبینیم چیزی خریدین جایی رفتین حرفی نمیزنیم🤣🤣🤣 لطف میکنن،البته کار دارن به همه چیز حتی به رنگ رژت،تو مسایل مالی و زحمتی براشون باشه به روی خودشون نمیارن وگرنه خیلی تیکه میندازن و طلبکارن،یه جوریم میگن ما کاری نداریم حرفی نمیزنیم انگار بی ابرویی میکنیم یا مشکلی پیش میاریم
بنظرم شرایط مالی خوبی دارن که ازشون تعریف میشه منم یه خاله دارم سال به سال خبری از دختر دختر خالم نمیگرفت و پشت سرش حسابی بد میگفت وقتی فهمید شوهر پولدار کرده هر روز دعوتش کرد
شمام حسابی تعریف کت بگو آره خدایی خیلی خوبن و عالین همشون فلانی شانس آورده از خانواده شوهر اگه زمانی مشکلی هم به وجود بیاد از سمت فلانیه وگرنه فامیل شوهرش مثل فرشته ها میمونن
کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید من دیگه اون کاربر سابق نمیشم از همتون آتو دارم
خب دختر فرصته دیگه توم بگو اره والا مردم اینجورین خوبن احترام عروسشونو نگه میدارن معلومه دنیا دیده ان مثل بعضیا لقمه های عروسو نمیشمرن عروسو مثل برده اسیر نمیکنن هر چی گفتن بگو اره والا انسان واقعی هستن