2777
2789
عنوان

بی فرهنگ تر از کسانی که بحث قومیتی می کنن نداریم

| مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 34 پست
ولی اصفهانیا واقعا خسیسن🦦 خودشونم قبول دارن

من خانواده‌ی مادریم اصفهانی ان و تا به حال ازشون خسیسی ندیدم که هیچ به شدت هم دست و دلباز و مهمان نواز هستن.

نگو عزیزم حتی شوخیش هم خوشایند نیست‌.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

من خانواده‌ی مادریم اصفهانی ان و تا به حال ازشون خسیسی ندیدم که هیچ به شدت هم دست و دلباز و مهمان نو ...

والا توهین نیست یه ویژگی مثبته

من اگه پول توجیبیامو اونجوری جم میکردم به چیز گاو نمیزدم الان منم پول داشتم🦦 خیلی اقتصادین

شاید بعدا شعرای منم مورد تمجید قرار گرفتن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تا وقتی وارد فضای نحس مجازی نشده بودم،نمی دونستم مردم نادون ایران همه باهم دشمن هستن و شعار وطن پرستی همش الکیه ، دوم بدتر از این برجسبا تعصب بی جا هست ما که هر کس توهین،کنه می گذریم چون خودمون رو انقدر بزرگ میردونیم که در شان خودمون نمی دونیم جواب توهین ادم کوچیک ها بدیم بعضی ها برام عجیبه چنان تعصبی دارن که ادم از تعجب شاخ در می اره توهین که هیچ  تحمل تعریف هم ندارن 😆

والا توهین نیست یه ویژگی مثبتهمن اگه پول توجیبیامو اونجوری جم میکردم به چیز گاو نمیزدم الان منم پول ...

اقتصادی بودن شاید توهین نباشه ولی خساست قطعا توهینه.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

من تا وقتی وارد فضای نحس مجازی نشده بودم،نمی دونستم مردم نادون ایران همه باهم دشمن هستن و شعار وطن پ ...

من از وقتی وارد نی نی سایت شدم متوجه یک بی فرهنگی هایی شدم که اصلا باورم نمیشد این چیزا هنوز هم در جامعه اتفاق میفته.