بابونه۱۰۱ مدیر عضویت: 1400/08/07 تعداد پست: 1706 عنوان تو قبل پریودی وقتی اعصابتون داغون چیکار میکنید | مشاهده متن کامل بحث + 80 بازدید | 19 پست دو تا بچه کوچیک هم دارید که مدام در حال جیغ و دعوا هستن...رسماً چند بار تا مرز سکته رفتم...🥴🤕 خدایا کمکم کن تا درهایی که به سویم میگشایی ندانسته نبندم و درهایی که به رویم میبندی به اصرار نگشایم. . .خدایا رهایم نکن💔 دیروز | 16:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بابونه۱۰۱ مدیر استارتر عضویت: 1400/08/07 تعداد پست: 1706 من چند روزه پریودم عقب افتاده و عقد هستم صبح بیبی زدم ولی هیچ خطی نیوفتاد گاهی دلم درد میگیره همه جا ... البته منظورت از هیچ خطی ...خط بارداری هستش دیگه؟ چون یه دونه خط میافته خدایا کمکم کن تا درهایی که به سویم میگشایی ندانسته نبندم و درهایی که به رویم میبندی به اصرار نگشایم. . .خدایا رهایم نکن💔
رالیو عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 564 البته منظورت از هیچ خطی ...خط بارداری هستش دیگه؟ چون یه دونه خط میافته بخون پست بعدیمو
بابونه۱۰۱ مدیر استارتر عضویت: 1400/08/07 تعداد پست: 1706 من انقد اذیت میشم دعا می کنم دو سال یه بار باردار شم یا کلا یائسه شم زود ...خیلی دردهای وحشتناکی میا ... یائسگی از اون بدتره😂😁😭😭 خدایا کمکم کن تا درهایی که به سویم میگشایی ندانسته نبندم و درهایی که به رویم میبندی به اصرار نگشایم. . .خدایا رهایم نکن💔
رالیو عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 564 البته منظورت از هیچ خطی ...خط بارداری هستش دیگه؟ چون یه دونه خط میافته خوردم ابغوره بیبی خراب بود فکنم چون حتی خط c هم نیوفتاد بعذ اژ یکساعت خط سی افتاذ