2777
2789
عنوان

الان وقت خوبی برای خرید طلاست یا میاد پایین

| مشاهده متن کامل بحث + 956 بازدید | 63 پست
اگر پول داری همین امروز بخر..چون هیچوقت نشده که ارزون بشه.نهایت ۱۰۰یا ۲۰۰تومن بیاد پایین

امروز میرم 

انشالله بتونم بخرم

من ۸ تا النگومو  به خاطر سرمایه گذاری چرت از دیت دادم  هنوزم جای سوختگیش خوب نشده !!!!

بیا با نخستین بارانی که می‌بارَد، دوباره زاده شَویم ..🌱💚تنها افرادی که رنج نمی‌کشند و ناراحت نمی‌شوند مُرده‌ها هستند، زنده بودن یعنی گاهی آسیب دیدن، شکست خوردن، دچار اضطراب شدن، اشتباه کردن ؛و همچنان ادامه دادن.🌱

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یسری ها میگن میاد پایین یسری هم میگن نه . یکی می‌گفت برمیگرده به 2500

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
فقط اگه طلا تو خالی میخری مطمعن شو برات بشورنش بعد وزن کنن

میخوام ۴ تا النگو بخرم

بگم بشورن؟

بیا با نخستین بارانی که می‌بارَد، دوباره زاده شَویم ..🌱💚تنها افرادی که رنج نمی‌کشند و ناراحت نمی‌شوند مُرده‌ها هستند، زنده بودن یعنی گاهی آسیب دیدن، شکست خوردن، دچار اضطراب شدن، اشتباه کردن ؛و همچنان ادامه دادن.🌱

تا میتونی بخر نوسان روی پنج داره که بره بالاتر مطمعن باش پایینتر از ۵ نمیاد   اینو تابستو هم به یکی از  بچه ها گفتم اونموقع طلا رو چهارتومن مانور میداد گفتم پایین تر از چهار نمیاد که الان ۵ شده دوسه ماه دیگه رو۶ هم میره 

ولی خداکنه بیاد پایین😥😥

رفاقت مثل سیبیل میمونه به هر کسی نمیاد...

من تحلیل گر نیستم ولی باتوجه ب تجربم ب نظرمن بخر که پایین نمیاد دیگه توایران هیچوقت ارزونی نیومده🥺بعدم خونه رو فعلا بیخیال چون راکده اصلا سودی نمیکنی

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید