2777
2789
عنوان

الان وقت خوبی برای خرید طلاست یا میاد پایین

| مشاهده متن کامل بحث + 955 بازدید | 63 پست
اگر پول داری همین امروز بخر..چون هیچوقت نشده که ارزون بشه.نهایت ۱۰۰یا ۲۰۰تومن بیاد پایین

امروز میرم 

انشالله بتونم بخرم

من ۸ تا النگومو  به خاطر سرمایه گذاری چرت از دیت دادم  هنوزم جای سوختگیش خوب نشده !!!!

بیا با نخستین بارانی که می‌بارَد، دوباره زاده شَویم ..🌱💚تنها افرادی که رنج نمی‌کشند و ناراحت نمی‌شوند مُرده‌ها هستند، زنده بودن یعنی گاهی آسیب دیدن، شکست خوردن، دچار اضطراب شدن، اشتباه کردن ؛و همچنان ادامه دادن.🌱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یسری ها میگن میاد پایین یسری هم میگن نه . یکی می‌گفت برمیگرده به 2500

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
فقط اگه طلا تو خالی میخری مطمعن شو برات بشورنش بعد وزن کنن

میخوام ۴ تا النگو بخرم

بگم بشورن؟

بیا با نخستین بارانی که می‌بارَد، دوباره زاده شَویم ..🌱💚تنها افرادی که رنج نمی‌کشند و ناراحت نمی‌شوند مُرده‌ها هستند، زنده بودن یعنی گاهی آسیب دیدن، شکست خوردن، دچار اضطراب شدن، اشتباه کردن ؛و همچنان ادامه دادن.🌱

تا میتونی بخر نوسان روی پنج داره که بره بالاتر مطمعن باش پایینتر از ۵ نمیاد   اینو تابستو هم به یکی از  بچه ها گفتم اونموقع طلا رو چهارتومن مانور میداد گفتم پایین تر از چهار نمیاد که الان ۵ شده دوسه ماه دیگه رو۶ هم میره 

ولی خداکنه بیاد پایین😥😥

رفاقت مثل سیبیل میمونه به هر کسی نمیاد...

من تحلیل گر نیستم ولی باتوجه ب تجربم ب نظرمن بخر که پایین نمیاد دیگه توایران هیچوقت ارزونی نیومده🥺بعدم خونه رو فعلا بیخیال چون راکده اصلا سودی نمیکنی

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید