2777
2789

😭😭😭😭😭😭😭😭

داداشم ۱۴ سالشه 

من ۲۲

من پریودم اینم نمی فهمه می گیره منو میزنه به شوخی

به خیال خودش شوخی میکنه 

بعدم که من دعواش کردم 

بابام دعوام کرد

کاش یه موقعیت برا ازدواج داشتم خسته شدم از دست شون

کاربری دست دو نفره......تعلیق نکن .                                       کیمیا دانشجو پزشکی 💕

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ازدواج خیلی خوبه؟ باباتو ببین ازدواج کنی میشی حای مامانت باباتم شوهرت.بنظرت خوبه؟

با یه آدم خوب ازدواج میکنم 

کاربری دست دو نفره......تعلیق نکن .                                       کیمیا دانشجو پزشکی 💕

آدم بعد هر اتفاق بدی عصبیه و فکر می‌کنه فاجعه ترین اتفاق براش افتاده فردا یادت می‌ره پس الان حرص نخور 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

لعنت نکن خوب نیستا

بعدم ربطی به پسر پرستی نداره

کلا پدرمادرها هوای بچه کوچیک ترو بیشتر دارن 

بین منو و خواهرم همیشه طرف اون بودن چون کوچیک تر بود 

الان که بزرگ شدیم حرف حرف منه 

بین همه خواهر برادرها هست 

عزیزم اروم باش نفس عمیق بکش پری هستی متاسفانه پسرا و مردا همشون همینن شوخیاشون هم تو مخه

همه همینن؟؟؟

این مردای خوب چین پس

لعنت نکن خوب نیستابعدم ربطی به پسر پرستی ندارهکلا پدرمادرها هوای بچه کوچیک ترو بیشتر دارن بین منو و ...

اها پس چرا وقتی با داداش بزرگمم بحثم شه مقصر منم ؟!

فقط به خاطر اینکه بابات گفته با داداشت دعوا نکنی میگی خدا باباتو لعنت کنه؟؟؟ 😐😐😐

۲۲ ساله تبعیض'و پسر پرستیش روانیم کرده