2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مکران از لحاظ جغرافیایی بینظیره به دریای عمان راه دارهاما خب نزدیک مرزه و این یه کم جای تامل داره

واقعا برای تفریح عالیه ولی نه برای پایتخت نزدیک مرزه تا هرچی بشه میزنن میترکونن

الکیه همون تهران باقی می مونه ایران اگه بودجه داشت وضع مردمش اینجوری نبود

الکی یه چیزی میگن که سرمایه گذارا برن اونور

مناطق مرزی  اصلا به درد پایتخت شدن نمیخورن به خصوص اون سمتای افغانستان و پاکستان، همش درگیری. پایتختم بشه درگیریا بیشتر میشه،

اونوقت میشه برای جذب توریست تبلبغ کرد سفر به پایتختی پر از هیجان، جان خود را به ما بسپارید🤭

واقعا برای تفریح عالیه ولی نه برای پایتخت نزدیک مرزه تا هرچی بشه میزنن میترکونن

از لحاظ اقتصادی هم خیلی خوبه اگر بهش پرداخته بشه

اکثر کشورای پیشرفته پایتختشون یک شهر ساحلیه 

برای تجارت و رفت آمد با کشورای ثروتمند یک راه خیلی خوبه

دیوونه کجا داره جز در خونه‌ی حسین/ امام حسین همه کَسَم فدات /خودم فدای بچه هات.هر حاجتی داری الهی بگیری/الهی حرم رو ندیده نمیری(گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین/خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین*امام حسین پناه روز سختی و دلواپسی #کس بی کس ها#شکر خدا که در پناه حسینم/عالم از این خوب تر پناه ندارد=ما را بقیه پس زده بودند هزار بار/مارا حسین بود که آدم حساب کرد+عاقبت بخیر بشی بگو حسین_بی نیاز غیر بشی بگو حسین♥️
از لحاظ اقتصادی هم خیلی خوبه اگر بهش پرداخته بشهاکثر کشورای پیشرفته پایتختشون یک شهر ساحلیه برای تجا ...

پایتخت سیاسی و اداری نمیتونه بشه چون یکم ناامنه و آب و هوام خوب نیست.

اما برای رونق گرفتن بنادر میتونن اونجا رو پایتخت اقتصادی کنن.

پایتخت سیاسی و اداری نمیتونه بشه چون یکم ناامنه و آب و هوام خوب نیست.اما برای رونق گرفتن بنادر میتون ...

دقیقا همینطوره تهران پایتخت سیاسی بمونه مکران هم بشه پایتخت اقتصادی خیلی خوب میشه اگر درست پیگری بشه و به اهلش سپرده بشه

دیوونه کجا داره جز در خونه‌ی حسین/ امام حسین همه کَسَم فدات /خودم فدای بچه هات.هر حاجتی داری الهی بگیری/الهی حرم رو ندیده نمیری(گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین/خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین*امام حسین پناه روز سختی و دلواپسی #کس بی کس ها#شکر خدا که در پناه حسینم/عالم از این خوب تر پناه ندارد=ما را بقیه پس زده بودند هزار بار/مارا حسین بود که آدم حساب کرد+عاقبت بخیر بشی بگو حسین_بی نیاز غیر بشی بگو حسین♥️

حداقل پایتخت بره اونجا برای جون خودشون امنیت سیستان رو برقرار می کنند.دلشون به حال جوونای ۱۸ ساله لب مرز که نمی سوزه برای خودشون بسوزه 

اکانت دست سه(بزودی چهار) نفره لطفا به بی ربط بودن تاپیکا گیر ندید