2777
2789
عنوان

مگه اصفهانی ها چند تا خونه دارند که

| مشاهده متن کامل بحث + 831 بازدید | 69 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چه رسم خوبی .حالا ما تمام رسمهای اصفهانیا رو انجام میدین دریغ از یک متر زمین

البته اصلا خوب نیست چون تهش دعوا میشه همیشه 

پدر شوهرم که فوت کرد چیکاااااار که نکردن سر این خونه ها بچه هایش 

البته مادرشوهر من زرنگتر ازاین حرفاس،فقط از یکی خونه ها به ناممون زده بود پدرشوهرم،وقتی فوت کردو دعواها شروع شد،همون یه دونه خونه رو فقط فروخت و سهم همه رو داد 

که بچه هایش فک میکردم الان قراره همه رو بفروشم و به یه نون و نوایی برسن ولی ای دل غاااافل😂

خداجون هر لحظه شکرت 🙏❤️

اصفهانی ها نماد واقعی خساست هستن منتها رسم و رسوم خاص خودشونم دارن

حالا که پایتخت داره منتقل میشه مکران، تهرانیا دارن شهرستانی میشن و فشاری شدنشون رو شاهد هستیم:

یه کشورِ خَستَم، دور و بَرَم جنگه 🌚
پدرشوهرم من که کل عمرش فقط به فکر گشت و گذار بوده

پدرشوهر من خیلی پول جمع کرده کلا اهل خرج کردن نیست حساباش پره اما خرج بچه هاشم نمیکنه قراره با خودش ببره تو گور😂

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه🍀

بعد میگن اصفهانیا خسیسن

حقیقت تلخه

اینا که رسوم هستن..

تو روزمرگی حسابگر هستن

من بهشتم همه در دیدنِ خندیدنِ توست🌱💕کاربر قدیمی تعلیقی🤕...اگه عشق نباشه،هیچی نیست,پس تا میتونید باعشق زندگی کنید 🙂

این یه چیز عادیه تو اصفهان.من دوران دانشجوییم یه خاستگار آذری برام اومد وقتی گفتیم این رسمو داریم کلی تعجب کردن و  براشون خیلی عجیب بود و آخرش هم هی چک و چونه میزدن که خونه نزنن من هم ردشون کردم.

خسیس نیستن آینده نگرن

درسته ولی خب اینده نگری وقتی خوبه که از لحظتم استفاده کنی نه که همش تو حساب کتاب باشی 

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡

یه نگاهی هم به جهیزیه پر از نقره و دکوری های با ارزش و فرش دستباف وووبنداز 

به قول خودشون کاسه جایی رود که قاب قدح باز آید 

کلا  اگه دوتا خانواده داشته باشن به بچه هاشون ندن به کی بدن؟

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟