2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عه پشت سر همن؟ 😍منم همین حدودا یه چند روز بیشتر

آره ولی میدونم قراره خیلی بهم سخت بگذره

"دوستت دارم”، آن هم خیلی زیاد، اما فکر رفتن که به سرت زد حتی اگر پشیمان هم شدی، برو! دوستت دارم، آن هم خیلی زیاد، اما اگر دلت با دیدن دیگری لرزید، رها کن مرا. دوستت دارم، آن هم بسیار زیاد، اما سال‌هاست که فهمیده‌ام، کسی که به رفتن فکر میکند، از کسی که میرود بی‌رحم‌تر است …دوستت دارم اما اینبار اگه رفتی، برای همیشه برو... یه دردایی واسه سن و سالی که داشتم خیلی بزرگ بود... ولی با همون دردها بزرگ شدم و حلشون کردم! 
ی عده باردار نشده خرید میکنن خبمن تا ماهم بالا نره خریو نمیکنم

منم بچه اوله.

فعلا چنددست لباس براش خریدم.

ولی پیشنهاد میکنم هیجانی خرید نکنیم.

من که میخام فقط وسایل ضروری بخرم.

بجای غیرضروری ها هم پولشو طلا میخرم براش.

بجای تخت و کمد و این چیزا هم اتاقش رو میخام کمددیواری بزنم با تخت تاشو و میز تحریر که مناسب نوجوانیش هم باشه 🥰

منم بچه اوله.فعلا چنددست لباس براش خریدم.ولی پیشنهاد میکنم هیجانی خرید نکنیم.من که میخام فقط وسایل ض ...

اهوم منم ضروری میخرم فعلا خونم تک خابه فق لباس وکالسکه میگیرم

چند هفته اس

اقایون درخواست دوستی ندن  
چیا براش خریدین؟بچه چندمه؟

بچه اوله 

تصمیم گرفتم فقط چیزای واجب بگیرم

با پول سیسمونی و‌کادویی‌ک مامانم داده ماشین بخرم

چیزایی هم گرفتم

کالسکه کریر خوب گرفتم

شیشه پستونک اونت گرفتم

ی صندلی غذا ایرانی گرفتم

تخت کنار مادر چوبی‌ و دراور گرفتم ی ست تخت نوجووان داریم دیگ تخت نوزادی جدا نگرفتم 

بقیه چیزا ریز پیزه مثل بالش و ست غذا خوری و پتو و حوله اینا 

لباس در حد ۷ ۸ دست گرفتم مادرشوهرم خیلی داشت کنار کذاشته ک خریده اون بهم داد

ینی هزینه برای لباس زیر ده تومن کردم بقیش مادرشوهرم داده 

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40