2777
2789
عنوان

مادرشوهرم میگ زن و شوهری برین پیش دعانویس

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 32 پست
خوبن برادر شوهرم خیلی با ادبه دوتا خواهرشوهرمم خوبن تعجب میکنم واقعا از همچین آدمی

دیگه مادرشوهرت یه جای دنیا به کار خوبی کرده که همچین بچه ها و عروس خوبی نصیبش شده ! 

فقط به خدا و ائمه توسل کن 

یکی از دوستام می گفت بعد ۱۵ سال بچه دار نشدن با ختم ذکر یا جواد الائمه ادرکنی  به حاجتش رسیده بود و باردار شده بود

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

دیگه مادرشوهرت یه جای دنیا به کار خوبی کرده که همچین بچه ها و عروس خوبی نصیبش شده ! فقط به خدا و ائم ...

من قبلش می‌خوام مستقل بشم 

خسته شدم از اینکه خونه مادرشوهرم منتظر شوهرم موندم 

چند روز میمونه باز می‌ره اسنپ کار کنه 

خسته شدم

میشه برا خونه🏡دارشدنم صلوات بفرسی دمت گرم رفیق❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رفتن پیش دعانویس قرآنیِ حرفه ای گناه که نیست ( شرک هم نیست ) در کار خدا دخالت نمیکنه و کلاً با آیه های قرآن دعا مینویسه : دیدی آدم مریض میره دکتر ، اینم عین اونه ( تاکید میکنم هم حرفه ای باشه هم قرآنی حرفه ای نباشه دیده به رد نمیخوره ) مثلا اون دکترهایی که حرفه ای نیست بدتر میشه 

رفتن پیش جادوگر گناهو شرکه 

به هر حال نرفتی هم نرفتی 

غسل اویس قرنی انجام بده ؛؛؛ غسل زیبایی زلیخا انجام بده ( به چشم همسر زیبا و معشوقه آمدن ) ( اگر در طالع و قسمت هم باشین و درجه ی دوستی : خوب و عالی یا معمولی باشه جواب میده ؛ اگر در طالع و قسمت هم نباشین جواب نمیده 

تو گوگل و نی نی سایت هست : غسل اویس قرنی 

فلان غسل را انجام میدهم قربه الی الله