2777
2789
عنوان

چیکار کنم دوست پسرم برگرده

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 23 پست

ااگه نیادم که به درک 

من معتقدم چیزی رو خدا ازمون نمیگیره

یا خودش برمیگرده 

یا مشابهش برمیگرده 

یا بهترش 

توهم رها کن بزار بره هر جا که میخواد به اصل ازادی ادما باور داشته باش

جنگ با خودت از اونجا شروع میشه که میبینی مفت دادی به یه بی ظرفیت شان!
حالا ما برعکس اقا چکاش برگشت خورده بود خیلی درگیر بود اصلا نمیومد حرف بزنیم که هر سه چهار ساعت جواب ...

من فقط ازش خاستم بیشتر وقت بزاره واسم البته ی کارشم تازه شروع کرد مثلا در طول روز دو بار س بار زنگ میزد...منم از اینک باهام حرف نمیزد عصبی میشدم گریه میکردم...بیشتر زنگ میزدم پیام میدادم واسه دیدنش تا در خونشون رفتم امروز ولی بهم گف کار داره نمیتونه بیاد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من فقط ازش خاستم بیشتر وقت بزاره واسم البته ی کارشم تازه شروع کرد مثلا در طول روز دو بار س بار زنگ م ...

اول که ببین مثلا من اگه کات کردم ببین واقعا حرف نمیزدیم کلا یه ماهو نیم باهم بودیم سه بار اونم میخواستم کات کنم ترسید زنگ زد 

ما اوایلش بودیم 

تو باید بهش فرصت بدی که تنها بمونه خودتم همینطور 

سفت چسبیدی تو بهترینم باشی اون زده میشه به نظرم رها کن بزار بره 

قسمت تو باشه برمیگرده اصلا نگران نباش

اول که ببین مثلا من اگه کات کردم ببین واقعا حرف نمیزدیم کلا یه ماهو نیم باهم بودیم سه بار اونم میخوا ...

من نباید کار خاصی کنم واسه اینک بیاد؟ واقعا دوسش دارم🙂

اگه میخوای برگرده ولش کن تا بره 

اصلا اصلا بهش نچسب و بذار فکر کنه تو کات رو پذیرفتی و رفتی تو فاز فراموشی و داری زندگیتو میکنی 

صد در صد اگه دوستت داره تضمینی برمیگرده

وقتی هم برگشت سرد باش یخورده بذار اون دنبالت بدوعه 

اگه میخوای برگرده ولش کن تا بره اصلا اصلا بهش نچسب و بذار فکر کنه تو کات رو پذیرفتی و رفتی تو فاز فر ...

واقعا؟ حتی اگ خیلی اذیتش کرده باشم؟ کلییی بهش چسبیدم اونم بهم میگف تو هیجوقت درست نمیشی...ب نظرت بعد چ مدت میاد؟

واقعا؟ حتی اگ خیلی اذیتش کرده باشم؟ کلییی بهش چسبیدم اونم بهم میگف تو هیجوقت درست نمیشی...ب نظرت بعد ...

من دقیقا همین تجربه رو داشتم. الان 3 ساله باهمیم این وسطا چند بار کات کردیم 

یه بارش به خاطر همین بود که من هی بهش گیر میدادم که بهم توجه نمیکنی برام وقت نمیذاری و انقدررر رو مخش رفتم که گفت کات کنیم بهتره😑

بعد از یه ماه خودش برگشت. کلا من فهمیدم وقتی کات میکنیم اگه من برم سمتش همه چی بدتر میشه ولی اگه رهاش کنم و حس کنه دارم بدون اون زندگیم رو میگذرونم سریع پیداش میشه. یه جایی بذار تا برات تلاش کنه. انقدر همیشه دم دستش نباش و التماس نکن که نگات کنه

من نباید کار خاصی کنم واسه اینک بیاد؟ واقعا دوسش دارم🙂

از من به تو نصیحت 

هیچکاری نکنننننن چکش نکن برو پی زندگی خودت 

قول میدم برمیگرده برم نگرده بهترش میاد بخداا