2777
2789
شاید باورت نشه ولی یه کاربر خانم از خودش عکسای نود برام می‌فرستاد خیلییی عکسای زشت میگف نظر بده

جسهرت نشه به خانمای محترم ولی من الان چند ساله توی نی نی سایتم حتی درخواسته خانمها رو هم قبول نکردم چون اعتماد ندارم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جسهرت نشه به خانمای محترم ولی من الان چند ساله توی نی نی سایتم حتی درخواسته خانمها رو هم قبول نکردم ...

باریکلا

自分のことで忙しい人は、あなたに平安を与えることができません。自分に嘘をつく人は、あなたに対して正直になれないのです。‌自分を裏切る人はあなたに忠実になることはできません。自分を愛せない人は、あなたを本当に愛することはできません。彼らは自分たちにできないことをあなたのためにすること‌は‌できません。自分のことで忙しい人は、あなたに平安を与えることができません。自分に嘘をつく人は、あなたに対して正直になれないのです。‌自分を裏切る人はあなたに忠実になることはできません。自分を愛せない人は、あなたを本当に愛することはできません。彼らは自分たちにできないことをあなたのためにすること‌は‌できません.自分のことで忙しい人は、あなたに平安を与えることができません。自分に嘘をつく人は、あなたに対して正直になれないのです。‌自分を裏切る人はあなたに忠実になることはできません。自分を愛せない人は、あなたを本当に愛することはできません。彼らは自分たちにできないことをあなたのためにすること‌は‌できません眠りに飽きた、睡眠以外にも何かが必要だ。おそらくそれは意識を失ったようなものだったのかもしれないし、あるいは彼はいつも起きていることにうんざりしていたのかもしれない。 3年、6年、9年眠ってから目が覚めたらいいのに。 自分のことで忙しい人は、あなたに平安を与えることができません。自分に嘘をつく人は、あなたに対して正直になれないのです。‌自分を裏切る人はあなたに忠実になることはできません。自分を愛せない人は、あなたを本当に愛することはできません。彼らは自分たちにできないことをあなたのためにすること‌は‌できません . 自分のことで忙しい人は、あなたに平安を与えることができません。自分に嘘をつく人は、あなたに対して正直になれないのです。‌自分を裏切る人はあなたに忠実になることはできません。自分を愛せない人は、あなたを本当に愛することはできません。彼らは自分たちにできないことをあなたのためにすること‌は‌できません.自分のことで忙しい人は、あなたに平安を与えることができません。自分に嘘をつく人は、あなたに対して正直になれないのです。‌自分を裏切る人はあなたに忠実になることはできません。自分を愛せない人は、あなたを本当に愛することはできません。彼らは自分たちにできないことをあなたのためにすること‌は‌できません.自分のことで忙しい人は、あなたに平安を与えることができません。自分に嘘をつく人は、あなたに対して正直になれないのです。‌自分を裏切る人はあなたに忠実になることはできません。自分を愛せない人は、あなたを本当に愛することはできません。彼らは自分たちにできないことをあなたのためにすること‌は‌できません.自分のことで忙しい人は、あなたに平安を与えることができません。自分に嘘をつく人は、あなたに対して正直になれないのです。‌自分を裏切る人はあなたに忠実になることはできません。自分を愛せない人は、あなたを本当に愛することはできません。彼らは自分たちにできないことをあなたのためにすること‌は‌できません____×_×_×____×_×_×______×_×_×_اا×_×_×____×_×_×____×_×_×_____×_اا×_×_×_

S بود اسمش برا شما هم پیش اومده؟

بله اونم فکنم سارا بود

چندش

دوستیشو لغو کردم

هرجا پست میذاشتم درخواست میداد

خیلی بده ک نمیشه بلاک کرد

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
لعنت بهش چجوری لذت می‌میبرن از این کارا خاک برسرشون

از بس کسی بهشون پا نمیده🐴

自分のことで忙しい人は、あなたに平安を与えることができません。自分に嘘をつく人は、あなたに対して正直になれないのです。‌自分を裏切る人はあなたに忠実になることはできません。自分を愛せない人は、あなたを本当に愛することはできません。彼らは自分たちにできないことをあなたのためにすること‌は‌できません。自分のことで忙しい人は、あなたに平安を与えることができません。自分に嘘をつく人は、あなたに対して正直になれないのです。‌自分を裏切る人はあなたに忠実になることはできません。自分を愛せない人は、あなたを本当に愛することはできません。彼らは自分たちにできないことをあなたのためにすること‌は‌できません.自分のことで忙しい人は、あなたに平安を与えることができません。自分に嘘をつく人は、あなたに対して正直になれないのです。‌自分を裏切る人はあなたに忠実になることはできません。自分を愛せない人は、あなたを本当に愛することはできません。彼らは自分たちにできないことをあなたのためにすること‌は‌できません眠りに飽きた、睡眠以外にも何かが必要だ。おそらくそれは意識を失ったようなものだったのかもしれないし、あるいは彼はいつも起きていることにうんざりしていたのかもしれない。 3年、6年、9年眠ってから目が覚めたらいいのに。 自分のことで忙しい人は、あなたに平安を与えることができません。自分に嘘をつく人は、あなたに対して正直になれないのです。‌自分を裏切る人はあなたに忠実になることはできません。自分を愛せない人は、あなたを本当に愛することはできません。彼らは自分たちにできないことをあなたのためにすること‌は‌できません . 自分のことで忙しい人は、あなたに平安を与えることができません。自分に嘘をつく人は、あなたに対して正直になれないのです。‌自分を裏切る人はあなたに忠実になることはできません。自分を愛せない人は、あなたを本当に愛することはできません。彼らは自分たちにできないことをあなたのためにすること‌は‌できません.自分のことで忙しい人は、あなたに平安を与えることができません。自分に嘘をつく人は、あなたに対して正直になれないのです。‌自分を裏切る人はあなたに忠実になることはできません。自分を愛せない人は、あなたを本当に愛することはできません。彼らは自分たちにできないことをあなたのためにすること‌は‌できません.自分のことで忙しい人は、あなたに平安を与えることができません。自分に嘘をつく人は、あなたに対して正直になれないのです。‌自分を裏切る人はあなたに忠実になることはできません。自分を愛せない人は、あなたを本当に愛することはできません。彼らは自分たちにできないことをあなたのためにすること‌は‌できません.自分のことで忙しい人は、あなたに平安を与えることができません。自分に嘘をつく人は、あなたに対して正直になれないのです。‌自分を裏切る人はあなたに忠実になることはできません。自分を愛せない人は、あなたを本当に愛することはできません。彼らは自分たちにできないことをあなたのためにすること‌は‌できません____×_×_×____×_×_×______×_×_×_اا×_×_×____×_×_×____×_×_×_____×_اا×_×_×_

کدوم نی نی یار ؟ میشه ایدیش بدین

بعد ساعت ۵ 

نی نی یار ۵

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

@alisaboriii   این آقا هم خیلی هول و چندشه

بالای ۲۰۰ بار درخواست داده بوگندوی حال بهم زن

هربار رد میکنم باز درخواست میده

دوست دارم برم بالا بیارم روش

مردایی ک اینجوری هستن بوی اسهال میدن که تو واقعیت کسی نزدیکشون نمیشه و اینجا دنبال دوستی میگردن

یک مشت آلت سرگردان

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
رو کاربریش اسم سارا بود؟ یا خودش گفت سارام

فکنم کاربریش بود

سارا ۲۰ یه همچین چیزی