2777
2789
عنوان

ده رجب رو از دست ندین حاجت دارا

684 بازدید | 47 پست

تولد دوردانه ی امام حسین علیه السلام حضرت علی اصغر ع هستش

میگن نذر شیر جواب میده ان شالله که هرکی هر حاجت 

ب خیری داره جواب بگیره

بچه ی منم شفای کامل بگیره سال دیگه ۱۰ رجب شیر کاکائو یا شیر خرما پخش کنم ب نیت ۶ ماهه امام حسین علیه السلام 

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم ، ی روزی دلیل ظهور بودم الان ان شالله که از منتظران ظهور هستم‌ از خوشی های موقت ک مثل کف روی آب بود الحمدالله که الله نجاتم داد و بهم آرامش عمیق داد حتی وقتی یکی زندگیمو از بیرون میبینه فکر میکنه اوضاع زندگیم خیلی خرابه اما من توی دلم به لطف خدا آرامش عمیقی هست ک توی ب اصطلاح خوشبختی قبلیم نبود ان شالله ب لطف و بزرگی خدا همه عاقبت بخیر بشن منم جزئشون باشم 

امروزه؟

امروز ۷ رجبه

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم ، ی روزی دلیل ظهور بودم الان ان شالله که از منتظران ظهور هستم‌ از خوشی های موقت ک مثل کف روی آب بود الحمدالله که الله نجاتم داد و بهم آرامش عمیق داد حتی وقتی یکی زندگیمو از بیرون میبینه فکر میکنه اوضاع زندگیم خیلی خرابه اما من توی دلم به لطف خدا آرامش عمیقی هست ک توی ب اصطلاح خوشبختی قبلیم نبود ان شالله ب لطف و بزرگی خدا همه عاقبت بخیر بشن منم جزئشون باشم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من نمیتونم شیر نذری بدم به مردمنمیشه نذر کنم؟

من نذر شیر شنیدم  نمیدونم چیز دیگه میشه داد یا نه 

پارسالم یکی حاجت گرفته بود خیلی خوشحال بود جلوی بیمارستان کودکان شیرکاکائو نذری میداد

سیزده رجب کمتون بود؟ این دفعه چی؟ جاکلیدی بهریم یا جاسویچی؟

اون سیزده صفره😅

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

من نذر شیر شنیدم نمیدونم چیز دیگه میشه داد یا نه پارسالم یکی حاجت گرفته بود خیلی خوشحال بود جلوی بی ...

چندتا باید باشه؟

خدایا... یعنی میشه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم خدایا شکرت و اشک شوق بریزم؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ که صبوریهامو دیدی و جوابمو دادی؟؟؟💚

سیزده رجب کمتون بود؟ این دفعه چی؟ جاکلیدی بهریم یا جاسویچی؟

۱۳ صفر ب ما ک جواب داد ماشین خریدیم  

اینکه‌ولادت آقا علی اصغرِ امام‌حسین تو‌روز ده رجب هست هیچ سند معتبری‌نداره وکاملا من در آوردی هستاما ...

آره ولی یه روز رو خود شیعیان به خاطر ارادتشون در اصل گرامی داشته. برای حضرت رقیه هم یه روزی رو تو شعبان گذاشتن. مثل همون تاسوعا که روز حضرت عباسه ولی روز شهادتشون نیست

😊

از عاشورا دقیق شش ماه شمردن دنده عقب رفتن گفتن عجب پس علی اصغر ۱۰ رجب به دنیا آمده

این هیچ سندی نداره 

خدایی خرید ۱۳ صفر از نی نی سایت مد شد این یکی رو دیگه مد نکنید 

به امید خدا در قدس سلفی خواهیم گرفت