2777
2789
عنوان

این چهره ها رو

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 29 پست
قطعا لانامونیکا و آنا😍🤌🏻

خیلی خوشگلن‌ 🥺❤️

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت ؟کدوم

قطعا کلاسیک‌ و نچرال ( اینا مثال بود )

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

جاست مونیکا 

آنا هم جذابه

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
مگان و مدیسون که خیلی عملی ان

خیلی ولی خب خیلی ها زیباترین‌ میدونن‌ 🦦

البته مگان قبلا عالی بود

نه ولی اینا رو دوس ندارممونیکا بلوچی عالیهع

آها صرفا مثال بود

مونیکا واقعا زیباترینه

جاست مونیکا آنا هم جذابه

آره خیلی 🥺❤️

ااانا رو میدوستم این عکس کی بود ؟

لانا‌ دل ری ( خواننده)

قطعا لانامونیکا و آنا😍🤌🏻

سلام مصی جونم خوبی؟

مصی من دور کمرم 69هستش و دور باسنم 96,چند باید باشن ک خیلی پر و برجسته باشن؟

دوس دارم کنار رون و باسنم حجم بگیره

بعد اینک امکانش هست با ورزش دور کمرم 65بشه؟ میشه یا غیرطبیعیه🥲😂؟

اندام شما عالیه میشه دور کمر و باسنت رو بگی؟ دوس دارم مث شما بشه😍🫂

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    

کلاسیک ، سنتی ، ایرونی ، 

چشم و ابروی مشکی ، موی فر ، پوست سبزه ، چشمای خسته

میپسندمو به نظرم عااااااالیه

مرلین مونرو سایت هستمه ،قبلا از عوامل ظهور بودم الان از منتظران ظهور ما برعکسیم 😍😂کاش موقع نوشتن نام کاربری حوصله بیشتری به خرج میدادم ، تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید. 😂

سلام مصی جونم خوبی؟مصی من دور کمرم 69هستش و دور باسنم 96,چند باید باشن ک خیلی پر و برجسته باشن؟دوس د ...

سلام عزیز دلم

سایزات که خوبن

کنار باسن با ورزش فرم میگیره ولی مثل این مدلا کاملا پر نمیشه

ژنتیکه یا عمل

دور کمرم ژنتیکه و بخش عمده ایش تغذیه اس تا ورزش

حلقه کمکت میکنه

من دور کمرم 66

دور باسنم 108

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

سلام عزیز دلمسایزات که خوبنکنار باسن با ورزش فرم میگیره ولی مثل این مدلا کاملا پر نمیشهژنتیکه یا عمل ...

مرسی قشنگم

مصی حلقه باسن رو آب نمیکنه ک؟

بعد روزی چند مین کافیه؟

مرسی قشنگممصی حلقه باسن رو آب نمیکنه ک؟بعد روزی چند مین کافیه؟

نه عزیزم 

از پنج دقیقه شروع کن

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

کلاسیک ، سنتی ، ایرونی ، چشم و ابروی مشکی ، موی فر ، پوست سبزه ، چشمای خسته میپسندمو به نظرم عاااااا ...

ترکیب برندس‌ قشنگ 😍🤝