2777
2789
نه بابا همون لالا رو هم نمی گفتم یه سره جدول ضرب می‌خوندم 😄🤣🤣

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 وای

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چکار می‌کنی مگه ؟

من یک والد کمالگرا هستم برای خودم 

اگر فرزند یه کاری کنه حرفی بزنه یا کسی چیزی بگه ناگهانی در افکار غوطه ور میشم شبها نمیخوابم گریه می‌کنم با چندین مشاور صحبت می‌کنم 

دعواش کنم شب نمیخوابم حالم بد میشه حالا دچار تروما نشه 

از بس ویدیو های روانشناسی نگاه کردم گاهی حالم از خودم بد میشه

مدام در حال تلاشم که یک مادر بی نقص باشم با اینکه میدونم محاله 

گاهی به یه اختلال شک می‌کنم اینقدر ذهنم درگیرش میشه که چند روز هیچی نمی‌تونم بخورم 

بعد جالبیش اینکه همه اینا در وجود خودمه از بیرون هیچ کس نمیفهمه اینقدر حواسم هست این حس روی فرزندم تاثیر نزاره 

پنهان کردن هجوم این افکار خودش یه بار سنگین روی دوشمه

وای پاستیل شکری هر وقت می‌بینمت دهنم آب میفته شیرینی بچگی های منی

وای یعنی زن هیتلرم پاستیل شکری میقولده؟ 🥺😂

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

من یک والد کمالگرا هستم برای خودم اگر فرزند یه کاری کنه حرفی بزنه یا کسی چیزی بگه ناگهانی در افکار غ ...

آخ نباید اینجوری باشی منم همینجوری بودم که زندگیم رو سر بچه اولم به فنا دادم اما سر بچه دومم چون فاصلشون کم بود دیگه فرصت نداشتم زیاد حساسیت به خرج بدم دیدم چقدر زندگی آسون تر شد و خدارو شکر بچه دومم که با آرامش بیشتری بزرگ شد مهربون تر و خوش اخلاق تر و باهوش تر شد 

آخ نباید اینجوری باشی منم همینجوری بودم که زندگیم رو سر بچه اولم به فنا دادم اما سر بچه دومم چون فاص ...

من توان والد مجدد شدن ندارم من صد خودم برای پسرم گذاشتم دیگه چیزی ندارم به دومی عرضه کنم 

کارایی برای اولی کردم دیگه قدرت ندارم دوباره انجامش بدم عذاب وجدان تبعیض بیمارم میکنه 

من توان والد مجدد شدن ندارم من صد خودم برای پسرم گذاشتم دیگه چیزی ندارم به دومی عرضه کنم کارایی برای ...

منم همینطوری بودم دومی ناخواسته اومد یادمه وقتی فهمیدم باردارم زار زار گریه میکردم میگفتم بچه اولم تازه وقت درس و کلاسش میشه این یکی تو دست و پامه نمیزاره به اون برسم فکر میکردم می‌خوام شق القمر کنم برای اولیه الان ده سال گذشته و واقعا به حساسیتام میخندم .

دومی الان آنقدر راحته از دستم اما اولی رو بیچاره کرده بودم با کارام 

منم همینطوری بودم دومی ناخواسته اومد یادمه وقتی فهمیدم باردارم زار زار گریه میکردم میگفتم بچه اولم ت ...

من خیلی کنترل میکنم که خیلی به نظر نیاد چون میدونم نباید اینجوری باشه ولی درون خودم داغونه 

دیگه نمیتونم واقعا من حتی نوزاد میبینم حتی برای امتحان هم شده بغل نمیکنم یعنی دلم نمیکشه دیگه واقعا نمیخوام دیگه بارداری وحشتناکی هم داشتم اصلا نمیخوام حتی یک روزش تکرار بشه 

هنوزم این یکی مستقل نشده تازه رفته کلاس اول 

من خیلی کنترل میکنم که خیلی به نظر نیاد چون میدونم نباید اینجوری باشه ولی درون خودم داغونه دیگه نمیت ...

نمیکنم بچه دوم بیار میگم من دوتا بچه توی دوتا شرایط متفاوت بزرگ کردم و الان که ۱۰ سال گذشته دارم نتیجه روش هام رو میبینم اون که با حساسیت بزرگ شد پرخاشگر و عصبی و بد اخلاق شده اما اون که اصلا حساسیت به خرج ندادم خیلی نتیجه بهتری گرفتم 

نمیکنم بچه دوم بیار میگم من دوتا بچه توی دوتا شرایط متفاوت بزرگ کردم و الان که ۱۰ سال گذشته دارم نتی ...

میفهمم چی میگی البته من حساسیتم روی خودمه نه بچه 

یعنی خودم باید بی نقص باشم نه اون