دختری۰از۰جنس۰صبر مدیر استارتر عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 622 عنوان مهاجرت به بلژیک یا استرالیا 95 بازدید | 20 پست بچه ها کدومش برای مهاجرت بهتره بنظرتون؟مهاجرت تحصیلی دکتریشرایط هر دوشم ب یک اندازه باشهتجربه خودتون یا کسایی که رفتن و بهتون گفتند بهم بگید صبر همیشه نتیجه میده❤️حتی بعد از سالها❤️ 1403/10/19 | 15:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ناز_خانون عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 1868 شنیدم استرالیا برای تحصیلی بهتره لطفا تحت هیچ شرایطی هیچ آقایی تو تاپیک من نیاد و نظر نده.مردگریز هم نیستم و دلایل شخصی خودم رو دارم،حالا شما میخوای به من بگی مردگریز؟بگو به کتفم!
elinaaaam3 عضویت: 1403/10/14 تعداد پست: 409 تاپیکم بیاید بازیییی🙇🏻♀️💗 خورشیدزندگیشونوروشنکردولیاوناازنورهماهگفتنبحثهلیاقته!🍷🔪
دختری۰از۰جنس۰صبر مدیر استارتر عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 622 دو تاا ز دوستام ۵ماه پیش رفتن خیلی راضیندولی خب استرالیا بهشت مهاجراست صبر همیشه نتیجه میده❤️حتی بعد از سالها❤️
بلانژ عضویت: 1402/05/31 تعداد پست: 2006 قیاست مع الفارقهبلژیک زبانش فرانسویه و یادگیریش سختهاسترالیا انگلیسیه بلژیک اقتصادش به به چه چه نیست ولی استرالیا خیلی خوبه
بهییی۹ عضویت: 1397/08/28 تعداد پست: 1281 معلومه که استرالیا 自分のことで忙しい人は、あなたに平安を与えることができません。自分に嘘をつく人は、あなたに対して正直になれないのです。自分を裏切る人はあなたに忠実になることはできません。自分を愛せない人は、あなたを本当に愛することはできません。彼らは自分たちにできないことをあなたのためにすることはできません。自分のことで忙しい人は、あなたに平安を与えることができません。自分に嘘をつく人は、あなたに対して正直になれないのです。自分を裏切る人はあなたに忠実になることはできません。自分を愛せない人は、あなたを本当に愛することはできません。彼らは自分たちにできないことをあなたのためにすることはできません.自分のことで忙しい人は、あなたに平安を与えることができません。自分に嘘をつく人は、あなたに対して正直になれないのです。自分を裏切る人はあなたに忠実になることはできません。自分を愛せない人は、あなたを本当に愛することはできません。彼らは自分たちにできないことをあなたのためにすることはできません. 眠りに飽きた、睡眠以外にも何かが必要だ。おそらくそれは意識を失ったようなものだったのかもしれないし、あるいは彼はいつも起きていることにうんざりしていたのかもしれない。 3年、6年、9年眠ってから目が覚めたらいいのに。 自分のことで忙しい人は、あなたに平安を与えることができません。自分に嘘をつく人は、あなたに対して正直になれないのです。自分を裏切る人はあなたに忠実になることはできません。自分を愛せない人は、あなたを本当に愛することはできません。彼らは自分たちにできないことをあなたのためにすることはできません . 自分のことで忙しい人は、あなたに平安を与えることができません。自分に嘘をつく人は、あなたに対して正直になれないのです。自分を裏切る人はあなたに忠実になることはできません。自分を愛せない人は、あなたを本当に愛することはできません。彼らは自分たちにできないことをあなたのためにすることはできません.自分のことで忙しい人は、あなたに平安を与えることができません。自分に嘘をつく人は、あなたに対して正直になれないのです。自分を裏切る人はあなたに忠実になることはできません。自分を愛せない人は、あなたを本当に愛することはできません。彼らは自分たちにできないことをあなたのためにすることはできません.自分のことで忙しい人は、あなたに平安を与えることができません。自分に嘘をつく人は、あなたに対して正直になれないのです。自分を裏切る人はあなたに忠実になることはできません。自分を愛せない人は、あなたを本当に愛することはできません。彼らは自分たちにできないことをあなたのためにすることはできません.自分のことで忙しい人は、あなたに平安を与えることができません。自分に嘘をつく人は、あなたに対して正直になれないのです。自分を裏切る人はあなたに忠実になることはできません。自分を愛せない人は、あなたを本当に愛することはできません。彼らは自分たちにできないことをあなたのためにすることはできません____×_×_×____×_×_×______×_×_×_اا×_×_×____×_×_×____×_×_×_____×_اا×_×_×_
دختری۰از۰جنس۰صبر مدیر استارتر عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 622 شنیدم استرالیا برای تحصیلی بهتره بهشت مهاجراست صبر همیشه نتیجه میده❤️حتی بعد از سالها❤️
ناز_خانون عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 1868 ولی هر دوش کشورای خوبینخوش به سعادتت😁من ۵تا کشور ایده آل برای مهاجرت تو نظرمه،استرالیا و بلژیک جزوشن لطفا تحت هیچ شرایطی هیچ آقایی تو تاپیک من نیاد و نظر نده.مردگریز هم نیستم و دلایل شخصی خودم رو دارم،حالا شما میخوای به من بگی مردگریز؟بگو به کتفم!
دختری۰از۰جنس۰صبر مدیر استارتر عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 622 قیاست مع الفارقهبلژیک زبانش فرانسویه و یادگیریش سختهاسترالیا انگلیسیه بلژیک اقتصادش به به چه چه نیست ... بلژیک انگلیسیم هستبرای تحصیل ک کلا انگلیسیهروزمرم میشه با انگلیسی گذروندبلژیک سفارتش خیلی راحتره😭 صبر همیشه نتیجه میده❤️حتی بعد از سالها❤️
دختری۰از۰جنس۰صبر مدیر استارتر عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 622 ولی هر دوش کشورای خوبینخوش به سعادتت😁من ۵تا کشور ایده آل برای مهاجرت تو نظرمه،استرالیا و بلژیک جزوش ... من اصلا به اروپا فکر نمیکردماول اقداممون برای امریکا بودبعد دیدیم استرالیا دکتری کلا ۳ سالس و بهترهالان میگیم بلژیکم بد نیست.اقدام کن عشقم سخت نیست تحصیلی رفتن❤️ صبر همیشه نتیجه میده❤️حتی بعد از سالها❤️
ناز_خانون عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 1868 قیاست مع الفارقهبلژیک زبانش فرانسویه و یادگیریش سختهاسترالیا انگلیسیه بلژیک اقتصادش به به چه چه نیست ... ولی انگلیسی لهجه دار و خیلی تند صحبت میکننالبته که آسون از فرانسویه ولی باز.... لطفا تحت هیچ شرایطی هیچ آقایی تو تاپیک من نیاد و نظر نده.مردگریز هم نیستم و دلایل شخصی خودم رو دارم،حالا شما میخوای به من بگی مردگریز؟بگو به کتفم!
بلانژ عضویت: 1402/05/31 تعداد پست: 2006 بلژیک انگلیسیم هستبرای تحصیل ک کلا انگلیسیهروزمرم میشه با انگلیسی گذروندبلژیک سفارتش خیلی راحتره😭 دانشگاه های انگلیسی زبانش فک نکنم رایگان باشن هاشما رشته ات روانشناسیه؟میخوای اپلای کنی؟آخه با روانشناسی اپلای خیلی سخت نیست؟
دختری۰از۰جنس۰صبر مدیر استارتر عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 622 ولی انگلیسی لهجه دار و خیلی تند صحبت میکننالبته که آسون از فرانسویه ولی باز.... نه اتفاقا لهجه استرالیایی خیلی سختهاسترالیایی ها لهجه خیلی عجیب و غیر قابل فهمی دارندولی بتریش درست میگی چالشیه به خصوص کخ برای کارهای جنرال زبان محلیشون بلد باشه ادم خیلی جلو افتاده صبر همیشه نتیجه میده❤️حتی بعد از سالها❤️
بلانژ عضویت: 1402/05/31 تعداد پست: 2006 ولی انگلیسی لهجه دار و خیلی تند صحبت میکننالبته که آسون از فرانسویه ولی باز.... لهجه شون بریتیشه بلژیک لامصب فرانسویش یه طور خاصیه مثلا فرانسوی ها به سرما میگن فغووا بلژیکیا میگن کَیان