2777
2789

اره دینی اصلا سنگین نیست قطعا میتونی . فقط وقتت رو هدر نده و سعی کن نکته ای بخونی و کلی نخونی .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمی‌دونم والا بستگی به طرفم داره موفق باشید

ان ساالله رفتی دوازدهم خودت متوجه میشی

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

یاخدا ۵ روز 😐😂 من با نصف روز ۱۷ شدم دوسالم بود که دینی نخونده بودم😂😐

خب من فقط دینی نمیخوندم 

😀😍 

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

🤣 باش عزیز منظور بدی نداشتم فک نمی‌کردم دینی دیگه آنقدر سنگین باشه

اوهوم

خداروشکر دبگه نیاز نیست بخونمش

چون اونموقع نیازی به مرور نیست و اینکه هرثانیه ارزشش خیلی زیاده

آره فرض کن چهارشنبه امتحان باشه 

بعد نفر اول شنبه و یک شنبه رو بشینه بخونه ولی دو روز آخر نخونه یا بد بخونه خیلی نمرش میاد پایین 

ولی برعکسش کسی که حتی روز آخر بکوب بخونه حتی نمره بالاتری ممکنه بگیره