2777
2789
عنوان

اگه پزشکی قبول بشین

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 34 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واقعاً ؟ خب چی دیگه باشه

مثلا اگه کلا از اعضا و جوارح بدن بدت میاد خب خیلی سخته 

( منظورم این نیست مریض تصادفی بیارن ها نه ) تو مدرسه قلب و کلیه اینا تشریح کردین؟

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

عادت میکنی عزیزم من هر روز دارم می بینم🫠 البته فقط می بینم کاری اجازه ندارم بکنم

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 بله من تازه عروسم ولی یه فرزند قلبی دارم و مادرهم هستم . حس کردم لازمه این توی امضام باشه

چرا فوبیا ها رو هم لطیف میکنند

فوبیا نداری عزیزم

وقتی می‌تونی دربارش حرف بزنی و دنبال راه حلی 😍♥️

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

پزشک عمومی شو زیاد خون نمیبینی

تورو حضرت عباس لایک‌نکن😐💔دوستان ما چند تا کاربر هستیم که این اکانت رو زدیم برای تاپیک هامون که توی اکانت اصلی نپرسیم گفتم در جریان باشید 

قبل اینکه برم دانشگاه به این چیزا فکر کرده بودم

حالا اگه این مسئله خون دیدن درست نشد در آینده چه میخوای بکنی؟

یکی از دوستام که اتفاقا پدرش هم جراح بود بخاطر همین مسئله خون و اینا با رتبه ۳ رقمی رفت دامپزشکی🥲